Sâni fermi în numai două săptămâni cu acest exercițiu! Trebuie să îl încerci!

Home / Beauty Tips / Sâni fermi în numai două săptămâni cu acest exercițiu! Trebuie să îl încerci!
Sâni fermi în numai două săptămâni cu acest exercițiu! Trebuie să îl încerci!

Cine nu își dorește sâni fermi și ”obraznici”? Acesta este visul oricărei femei, mai ales atunci când treci de o anumită vârstă și încep să se lase. În loc să te plângi și să accepți situația, cel mai bine ar fi să treci la treabă și să lucrezi pentru a-i tonifia și pentru a-i face să arate ca la 20 de ani! Uite ce poți să faci pentru asta!

Citește și: Exercițiul care îți tonifiază musculatura spatelui și fundul! E timpul să îl încerci!

Există un exercițiu simplu, care te poate ajuta să obții sâni fermi după numai două săptămâni. Fără produse scumpe de îngrijire a corpului, care nu fac decât să suplimenteze numărul de chimicale care îți intră în organism. Este un exercițiu pe care dacă îl faci des, vei avea cu siguranță rezultate pe măsură!

  1. Întinde-te pe o bancă sau pe un pat cu saltea tare, dacă nu ai o bancă pe nicăieri
  2. Ia greutăți de 2.5 kg în fiecare mână. Pot fi și sticle cu apă sau umplute cu nisip
  3. Ridică brațele deasupra pieptului
  4. Apoi coboară-le cât mai departe de corp, ca și cum ai fi un avion
  5. Apoi ridică-le din nou deasupra pieptului
  6. Repetă această rutină.

Dacă faci 3 seturi de câte 10 exerciții pe zi, mușchii de sub sâni și mușchii pieptului se vor tonifia, iar sânii tăi vor fi mai fermi ca niciodată! În două săptămâni, vei începe să observi diferențele!

Remediu naturist 2 pentru sâni fermi

Ai nevoie doar de ulei de măsline extra virgin. Întinde-te în pat și pune-ți câteva perne, care să îți susțină spatele. Pune puțin ulei de măsline în palme și freacă-le ușor. Apoi pune câte o mână pe fiecare sân și începe să îi masezi circular, în același timp. Fă câte 10 astfel de cercuri și asta e tot! Dacă ai ulei în exces, atunci poți șterge cu un prosop, dar nu exagera, pentru că uleiul face pielea mult mai elastică. Fă asta de 3 ori pe săptămână și sânii tăi vor deveni mai fermi ca niciodată!