Săptămâna Modei: trenduri care-ți vor flata feminitatea

Home / Fashion / Săptămâna Modei: trenduri care-ți vor flata feminitatea
Săptămâna Modei: trenduri care-ți vor flata feminitatea

Evenimentele de modă ale ultimelor săptămâni au scos la iveală cele mai feminine trenduri, pe care trebuie neapărat să le iei în considerare pentru împrospătarea de primăvară a garderobei tale.

Iată care sunt designerii și piesele vestimentare de la care trebuie să te inspiri:

Sacourile și jachetele structurate

Nu trebuie neapărat să ai un posterior și niște șolduri precum cele ale lui Kim Kardashian pentru a-ți pune în valoare feminitatea. Balenciaga sugerează pentru acest sezon sacourile, jachetele și trenciurile structurate, care supradimensionează această zonă. Marcarea taliei și șoldurile false sunt noul must have al primăverii. Celine și Balmain aprobă, de asemenea, acest trend.

Asortarea din cap până-n picioare

Dacă până nu demult această era o adevărată gafă vestimentară, designeri precum Sonia Rykiel, Kenzo și Balenciaga propun ca în acest sezon să porți ținute asortate din cap până-n picioare. Astfel vei obține un look aparent neglijent, pentru care te va invidia toată lumea.

Jachetele de inspirație militară

Dolce & Gabbana, Dsquared2 și Burberry au inclus în noile colecții jachetele de inspirație militară. Nasturii aurii, umerii ușor supradimensionați și ornamentele de inspirație militară precum sunt insignele sau broderiile vor atrage toate privirile și te vor face să te simți precum o adevărată divă.
elli.ro balenciaga elli.ro sonia rykiel elli.ro dsquared2