Sarea amară, cea care îți ia orice durere cu mâna! Iată ce miracole face

Home / Health / Sarea amară, cea care îți ia orice durere cu mâna! Iată ce miracole face
Sarea amară, cea care îți ia orice durere cu mâna! Iată ce miracole face

Te întrebi ce au în comun pedichiura, produsele de păr și sarea de baie? Ele pot fi create într-o manieră ecă și la costuri reduse cu ajutorul sării amare. Aceasta conține mangeziu și sulf, fiind un exfoliant natural și un remediu anti-inflamator pentru răni sau zgârieturi, fiind perfectă pentru a trata pielea uscată și durerea mușchilor. Uite ce alte beneficii mai are sarea amară, de care probabil nu știai până acum! 

Citește și: Efecte terapeutice chiar la tine acasă! Ia-ți o lampă din sare Himalaya și o să vezi ce poate face pentru sănătatea ta!

Sarea amară este un tip special de sare, cu p gamă multiplă de acțiune. Ea tratează foarte multe simptome și ajută la menținerea prospețimii tenului, fără a apela la ajutorul specialiștilor.

Volum pentru păr

Adăugând sare amară în balsamul de păr, scapi de excesul de sebum, care face părul să arate turtit. Fă-ți propriul tău balsam de păr și combină părți egale din sarea amară cu balsam de păr. Aplică și lasă produsul să acționeze timp de 20 de minute, înainte de a clăti. Fă acest tratament săptămânal.

sare amara beneficiiRemediu arsuri

Sarea amară are proprietăți antiinflamatorii, ceea ce o fac remediul perfect pentru arsurile solare. Ia o sticlă goală cu spray, pune două linguri de sare în ea și o cană de apă și aplică pe pielea afectată. Este la fel de eficientă ca și aloe vera împotriva arsurilor.

Buze uscate

Dacă te-ai săturat de balsamul de buze, atunci aplică un tratament de profunzime folosind sare amară. Combină câteva linguri de sare cu vaselină, aplică soluția de buze și freacă ușor. Amestecul te va ajuta să scapi de pielea moartă și îți va face buzele să arate minunat, mai pline și mai sănătoase.

Mușcături de insecte

Sarea amară este bună și împotriva mușcăturilor de insecte. Pentru a scăpa de durerea sau mâncărimea provocate de acestea, amestecă două linguri de sare amară cu o cană de apă, apoi aplică pe zonele afectate.

Remediu dureri musculare

Atunci când ai dureri musculare, sarea amară te poate ajuta în acest sens. Fă o pastă dizolvând sarea amară într-o cană de apă călduță și răcește soluția la fridiger timp de 20 de minute. Asigură-te că pielea este uscată și curățată înainte de aplicare.

Excelentă pentru față 

Sarea amară este un exfoliant natural, care ajută la curățarea în profunzime a tenului. Pentru a realiza acest lucru, pur și simplu adaugă jumătate de linguriță de sare amară în loțiunea ta de curățat. Aplică pe față, masează ușor, clătește și usucă.

Comments are closed.