Șase lucruri care îți fac părul mai lung

Home / Beauty Tips / Șase lucruri care îți fac părul mai lung
Șase lucruri care îți fac părul mai lung

Cui nu i-ar plăcea să aibă părul lung și mătăsos, așa cum se vede în reclame? Noi bănuim că orice femeie își dorește acest lucru, dar foarte puține știu cum să îl obțină. De cele mai multe ori, ele cred că este un vis, mai ales după ce au încercat și au încercat atâtea variante pentru acest lucru. Dar cu aceste 8 trucuri mici și simple, dorința voastră de o viață se poate îndeplini!

Citește și: Coafura vedetă a verii 2016

Un șampon bun

Pentru un păr lung, șamponul este cât se poate de important. Trebuie să începi să folosești șampoane și balsamuri de păr fără parabeni sau alte tipuri de chimicale în ele. Evită sticlele de șampon care conțin sulfați, silicon, SLS sau alte ingrediente de asemenea tip.

Spală părul corespunzător

Nu trebuie să îți speli părul des. Potrivit dermatologilor, spălarea excesivă poate distruge, de fapt, părul. Este suficient dacă îl speli de 3-4 ori pe săptămână.

Spală părul cu apă rece

Atunci când îți speli părul cu apă rece, este mult mai bine decât atunci când faci asta cu apă caldă. Va face ca prul să fie puternic.

Pieptăn și perie potrivite

A alege o perie de păr sau un pieptăn potrivit este important, pentru că asta joacă un rol în menținerea sănătății părului tău. Pentru a descurca părul încălcit, folosește un pieptene fin, astfel încât părul tău să nu se rupă. Nu pieptăna părul mai mult decât este cazul, mai ales dacă părul este ud, pentru că asta poate conduce la vârfuri despicate.

Taie-ți părul

Părul ar trebui să fie tăiat din când în când. Este procesul prin care vârfurile despicate dispar, de fapt. Iar dacă nu ai vârfuri despicate, părul va crește mai repede.

Bea apă multă 

Dacă nu bei suficient de multă apă, asta poate avea un impact destul de serios asupra părului tău. Ar trebui să bei cel puțin 8 pahare de apă pe zi pentru a menține părul hidratat.