Șase ținute care nu se demodează niciodată. Vei fi mereu în centrul atenției

Home / Fashion / Șase ținute care nu se demodează niciodată. Vei fi mereu în centrul atenției
Șase ținute care nu se demodează niciodată. Vei fi mereu în centrul atenției

Cu toate că moda se schimbă de la un sezon la altul, există un anume tip de ținute și combinații de haine cu care poți merge la sigur, indiferent de sezon.  Alege-ți cu cap elementele vestimentare, astfel încât să fii la modă mereu, cu hainele pe care deja le ai în dulap. Așa că nu este nevoie să cheltui averi pe îmbrăcăminte odată cu începutul fiecărui sezon, trebuie doar să fii puțin invetivă când vine vorba de combinarea ținutelor tale. 

Ce nu se va demoda niciodată? Specialiștii răspund la această întrebare și îți dau câteva sfaturi în materie de alegerea ținutelor, scăpându-te de chinul de a cumpăra de fiecare dată haine noi și în trend.

Bluza simplă și fusta amplă

Aceasta este una dintre cele mai simple combinații pe care le poți face și cu care mergi la sigur. Păstrează-ți în dulap haine în croiala simplă sau clasică, din materiale lejere, care să te ajute să le porți în orice sezon. O fustă plisată sau în clini este perfectă pentru asta. Este de inspirație retro și niciodată nu va ieși din trenduri. Combinată cu o bluză din bumbac subțire sau mătase îți va asigura nota de eleganță de care ai nevoie pentru o ținută perfectă.

Little black dress

Cu siguranță ai pe acasă o rochie neagră, clasică. Păstreaz-o și poart-o în diferite combinații, indiferent de sezon. Este una dintre puținele piese vestimentare nemuritoare, care te scot din anonimat și îți păstrează feminitatea. Pentru un accent modern, poți alege o pereche de încălțări cu accente inedite, pentru a fi în pas cu trendurile.

Bluza albă și jeans

O combinație clasică, care te va ajuta întotdeauna, mai ales atunci când nu ai inspirație la capitolul ținute. Croiurile trebuie să fie cât mai clasice, pentru a le putea purta în orice anotimp, în orice sezon vestimentar. Sau, dacă te face să te simți mai bine, alege o pereche de jeans clasici, pe care să îi combini cu o bluză inedită, de tip androgin.

Blazer-ul

A ajuns o necesitate. Alege-l în culori simple, fără prea multe accente, pentru a-l putea purta oricând. Poți să îl porți cu jeans sau cu o pereche de pantaloni până la gleznă, cum funcționează mai bine pentru tine. Poți alege și blazere supradimensionate, care să dea un aspect cool întregii ținute.

Pulovere și jeans

Niciodată nu dai greș cu această combinație. Păstrează toate puloverele pe care le ei, nu se știe niciodată care revine în forță, ca și trend. Limitează-te, totuși, la modele simple, clasice, pe care le poți asorta ușor. Un pulover supradimensionat cu o pereche de skinny jeans până la glezne pot face minuni cu ținuta ta.

Trench

Trench-ul este o alegere perfectă pentru o ținută…nemuritoare. Alternează doar combinațiile de elemente vestimentare de dedesubt. Ce ai spune dacă l-ai combina cu o pereche de jeans boyfriend și o bluză largă, cu adidași în picioare? Ai curaj?