Savurează prospețimea! Cum să prepari un deodorant natural de casă?

Home / Lifestyle / Savurează prospețimea! Cum să prepari un deodorant natural de casă?
Savurează prospețimea! Cum să prepari un deodorant natural de casă?

Despre deodorantele de casă se spune mereu că sut nocive, că pe termen lung afectează sănătatea, însă ce ar fi dacă ți-ai face propriul deodorant cu miresmele alese tocmai de tine, iar costul lui să fie unul infim? Poți  să prepari un deodorant care să dea prospețime casei în care locuiești, iar mirosul să fie atât de plăcut încât să te relaxeze complet.

Citește și: Ți s-au lăsat sânii? Remedii naturale pentru nuri fermi / FOTO

Înainte de a prepara deodorantul natural trebuie să știți cum să realizați balsam de rufe natural, iar pentru compoziția lui trebuie să amestecați 500 de ml de oțet din vin alb, 20 de picături de ulei esențial din orice aromă (potocale, lavandă, indiferent de care alegi), 5 linguri de apă și 5 lingurițe de bicarbonat.

deodoranteAșadar, odată preparat balsamul natural de rufe poți trece la realizarea deodorantului de cameră. Din fericire, pentru prepararea deodornatului natural de casă nu ai nevoie de foarte multe ingrediente. Bicarbonatul de sodiu și balsamul de rufe organic sunt elementele necesare. Tot ce trebuie să faci este să pui 3 lingurițe de balsam de rufe natural și 1 lingură de bicarbonat de sodiu  într-o sticlă cu pulverizator. Efectul este unul garantat, iar mirosul va dura întreaga zi.

Trebuie să recunoaștem că prospețimea casei este ca o carte de vizită pentru o femeie, iar dacă locuința sa are un miros neplăcut este clar că nu se îngrijește prea mult de locul în care stă. Și pentru că nu toate femeile își permit să cheltuiască sute de lei pe deodorante de casă, această variantă naturală este mult mai benefică, naturală și rezistentă. Acest deodorant natural pe bază de uleiuir esențiale, bicarbondat de sodiu și apă este și un bun dezinfectant, ține gândacii la distanță și oferă prospețime.

Dacă informațiile oferite de elli.ro vă sunt folositoare, dați share articolului să-l citească și prietenii voștri de pe Facebook. Pe noi ne găseți pe rețeaua de socializare cu numele de elli.ro.