Scapă de coșuri în 14 zile cu această rețetă! Este simplu de făcut și foarte eficientă!

Home / Beauty Tips / Scapă de coșuri în 14 zile cu această rețetă! Este simplu de făcut și foarte eficientă!
Scapă de coșuri în 14 zile cu această rețetă! Este simplu de făcut și foarte eficientă!

Te lupți cu acneea sau coșuri de pe față? Ai încercat până acum absolut toate metodele pentru a scăpa de ele, dar nu ai reușit? Atunci, poate că este cazul să încerci și acest remediu natural, despre care 90% dintre cei care l-au folosit spun că face minuni! Mai exact, coșurile dispar în 14 zile dacă amesteci și aplici pe față aceste două ingrediente! Nu o să îți vină să crezi cât de simplu și cât de ieftin este totul!

Este adevărat, coșurile nu sunt tocmai cel mai bun lucru care ți se poate întâmpla. Asta pentru că sunt deranjante estetic și îți produc o stare de disconfort. Cauza apariției coșurilor este fie de natură hormonală, fie din cauza dietei sau a unei alimentații care nu este atât de sănătoasă. Remedii pentru acnee sau pentru coșuri există, însă de cele mai multe ori ea nu se găsește în magazinele scumpe, de specialitate, ci acasă, printre rafturile din bucătărie sau frigider. Este și cazul rețetei de azi, care conține doar 2 ingrediente, dar cu siguranță că acestea sunt mult mai eficiente decât orice altă cremă pe care ți-ai achiziționat-o până acum.

Nu te-ai fi gândit niciodată că pasta de dinți are atât de multe utilizări! Uite la ce se folosește!

Această pastă este eficientă și simplu de făcut, dar este și frecvent utilizată în medicina populară rusă. Într-un borcan, ai pus 1 linguriță de scortisoara și  3 linguri de miere naturală. Se amestecă totul numai cu o lingură de lemn. Aplicați „crema” înainte de a merge la culcare și spălați-vă pe față abia dimineața. Cel mai probabil, coșurile vor dispărea în 14 zile, dacă aplicați frecvent această mască.

Mare atenție! Pentru a nu murdări perna, puteți pune un prosop deasupra ei, pe care să dormiți. Cel mai probabil, în timpul nopții veți uita că aveți masca pe față și există riscul să vă murdăriți serios lenjeria de pat, așa că fiți precauți!