Scapă de durerile de spate cu acest exercițiu simplu

Home / Health / Scapă de durerile de spate cu acest exercițiu simplu
Scapă de durerile de spate cu acest exercițiu simplu

Suferi de dureri de spate și de gât, de care nu poți să scapi, orice ai face? Ai încercat și sală, și yoga, de care te-ai lăsat repede pentru că nu prea ai timp. Dar dacă vrei cu adevărat să scapi de durerile de spate, atunci trebuie să încerci următorul exercițiu, foarte simplu, dar cu efecte cât de poate de rapide asupra durerilor. 

Citește și: Ce se întâmplă cu corpul tău dacă ai mai mult de 10 alunițe

În doar 10 minute, aceste exerciții îți iau durerea cu mâna. Așa că lipsa timpului nu mai poate fi o problemă sau cel puțin, nu mai reprezintă o scuză dacă vrei să scapi de durerile de spate.

Înainte de toate, așează-te pe o saltea de yoga, cu fața spre saltea. Pune-ți mâinile pe lângă corp și fruntea să fie sprijinită de saltea.

exercitiu 1

 

Apoi, îndreaptă coatele și palmele și direcționează-le către corp. Ridică picioarele, cu vârfurile întinse. Apoi ridică trunchiul, în timp ce te afli în această poziție.

dureri de spate exercitii 2

 

Inspiră adânc. Ridică-ți capul, pieptul și abdomenul, în timp ce mâinile și picioarele rămân nemișcate. Repetă acest exercițiu de 10 ori.

Vei scăpa aproape imediat de durerile de spate dacă faci asta.

Pentru că ne petrecem cel mai mult timp în fața calculatorului, problemele din zona lombară încep să apară. Dacă disconfortul se acutizează de la o zi la alta, trebuie să începi să faci acest tip de exerciții. Cu un program de stretching adaptat propriilor tale nevoi, durerea de spate va fi doar o amintire. Vei avea rezultate după primele exerciții pe care le faci. Și gândește-te că ai nevoie doar de o saltea sau de o pătură și de nimic altceva.