Scapă de infecțiile vaginale cu un tratament natural. Te costă doar 10 lei

Home / Health / Scapă de infecțiile vaginale cu un tratament natural. Te costă doar 10 lei
Scapă de infecțiile vaginale cu un tratament natural. Te costă doar 10 lei

Multe dintre femei suferă de infecții vaginale. Tratamentele recomandate de medici sunt cele mai utile, dar există și remedii naturiste, însă înainte să le încercați ideal ar fi să consultați un doctor ginecolog. Medicina naturistă recomandă un tratament cu ulei de cocos pentru infecțiile vaginale. Conform studiilor, 75% dintre femei contactează măcar o dată în viață o infecție vaginală.

Citește și: Ce să faci pentru a preveni parodontoza? Remedii naturiste care funcționează!

Ce este infecția vaginală?

Infecțiile vaginale sunt numeroase, însă cea mai comună și des întâlnită este candida, care este o infecție determinată de Regnul Fungi, în special de fungul Candida Albicans care se manifestă prin înmulțirea exagerată a acestor ciuperci la nivelul altor organe. Există două tipuri de candidoză, candidoza bucală și candidoza vaginală.

Simptome

Disconfort, duere în timpul urinării sau în timpul actului sexual, eczeme sau scurgeri vaginale. Cauza infecțiilor gentiale sunt antibioticele, diabetul necontrolat, dieta săracă în vitamine, consumul prea mare de zahăr, dereglările hormonale, stresul și insomnia.

Opțiuni tratament

Sunt o serie de tratamente pentru infecțiile genitale, fiecare fiind recomandat pentru problema în cauză. Însă când este vorba de infecții minore, tratamentele naturale sunt la mare căutare și încercate de tot mai mulți oameni. De asemenea,a ceste nu costă mult și ajută organismul.

Consumă ulei de cocos

Poate nu știați, dar uleiul de cocos este foarte bun în tratarea infecțiilor. Sunt numeroase metode prin care îl puteți folosi pentu a scăpa de infecția vaginală, iar un exemplu este consumarea uleiului de cocos în fiecare zi, deoarece conține foarte multe vitamine de care corpul nostru are nevoie, iar de cele mai multe ori se întâmlă ca alimentația noastră să fie incompletă. Vă puteți spăla cu uleiul de cocos, este foarte bun pentu zonele infectate și calmează pielea. Îl poți folosi ca remediu pentru infecțiile genitale, un borcan cu ulei de cocos costă doar 10 lei.

Notă: *Conținutul site-ului bloguldefrumusețe.ro are caracter informativ, iar înainte a de începe orice fel de tratament naturist vă sugerăm să consultați un medic specialist și să vă faceți un test de alergie la tipurile produse/alimente pe care doriți să le încercați intern sau extern. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați, de asemenea, un medic înainte de a începe o cură sau un tratament naturist.