Scapă de ”laba gâștei” cât ai clipi din ochi! Remediile naturiste care funcționează mai bine decât colagenul!

Home / Beauty Tips / Scapă de ”laba gâștei” cât ai clipi din ochi! Remediile naturiste care funcționează mai bine decât colagenul!
Scapă de ”laba gâștei” cât ai clipi din ochi! Remediile naturiste care funcționează mai bine decât colagenul!

Odată cu înaintarea în vârstă, ridurile de la ochi, așa numitele ”laba gâștei” încep să devină din ce în ce mai evidente. Pe măsură ce îmbătrânim, pielea își pierde elasticitatea, iar asta se observă cel mai bine în jurul ochilor. Dar având grijă de ten și de piele și asigurându-vă că acesyea primesc maximum de vitamine și minerale poate șterge aceste riduri inestetice aproape imediat. Nu trebuie să apelați la bisturiu sau la injectare de colagen, sunt remedii naturiste care funcționează mai bine decât ele la capitolul șteregere riduri! 

Citește și: Ce să faci pentru a nu mai avea riduri? Cum să rămâi mereu frumoasă și tânără?

Lapte

Laptele poate fi folosit pentru a atenua laba gâștei și orice alt fel de riduri din jurul ochilor. El conține acizi care ajută la exfolierea celulelor moarte, în timp ce susțin producerea de colagen natural. Folosiți lapte organic, fără hormoni. Înmuiați pur și simplu o cârpă în lapte și plasați-o pe zonele afectate. Lăsați acolo pentru 10 minute, iar apoi clătiți cu apă rece. Repetați de două ori pe zi.

Aloe vera

Aloe vera are antioxidanți puternici care ajută la eliminarea radicalilor liberi ce pot duce la apariția ridurilor. Ea mai conține și minerale și vitamine care ajută la hidratarea și elasticizarea tenului. Aplică aloe vera din abundență pe zonele afectate înainte de a merge la somn. Dimineața, spală cu apă rece. Fă asta timp de mai multe săptămâni

Albuș de ou

Albușul de ou poate ajuta și el la reducerea ridurilor laba gâștei. El are proteine care repară țesuturile, potasiu care hidratează pielea și magneziu care stimulează celulele pielii, făcând tenul să arate mai tânăr. Bate un abuș de ou până când totul devine o spumă și aplică-l pe exteriorul ochiului. Lasă-l acolo timp de 10 minute și clătește cu apă rece. Folosește aceste remediu de două ori pe săptămână.

Papaya

Papaya este bogat în vitamina C și ajută la eliminarea radicalilor liberi care afectează tenul. Stimulează și producerea de colagen, având și enzime care înlătură celulele moartre și tonifiază pielea. Pur și simplu freacă delicat o bucată de papaya pe față timp de 10 minute. Clătește cu apă rece.

Vitamina E

Vitamina E este un antioxidant puternic, esențial în regenerarea celulară. Ea poate reduce ridurile din jurul ochilor și aspectul de laba gâștei, menținând pielea hidratată. Pune conținutul a două capsule de Vitamina E într-un bol. Aplică lichidul în jurul ochilor. Masează zona timp de câteva minute. Folosește acest remediu înainte de a te duce la somn.