Scapă de mirosul de transpirație fără deodorant. Urmează acești pași

Home / Health / Scapă de mirosul de transpirație fără deodorant. Urmează acești pași
Scapă de mirosul de transpirație fără deodorant. Urmează acești pași

Toată lumea știe ca deodorantele sunt pline de chimicale, iar pentru a realiza unul chiar acasă din produse naturale ne ia o veșnicie. Există însă o soluție care ne poate ajuta să scăpăm de mirosul neplăcut și este chiar la îndemâna oricui.

Igiena corectă – Evident, cu toți avem grijă de igina noastră, însă cele două-trei dușuri pe zi nu trebuie ignorate. Poți scăpa de toate produsele care te ajută să nu mai transpiri și să capeți un miros neplăcut printr-o metodă mult mai simplă și naturală. Transpirația este un subiect tabu pentru mulți dintre noi, însă o putem elimina dacă ne facem timp să avem mai multă grijă de corpul nostru.

Hainele să fie mereu curate – În dulap ar fi bine să nu existe haine murdare, să nu purtăm aceeași bluză de două ori și să încercăm pe cât posibil să îmbrăcăm haine bine spălate.

Ai grijă ce mănânci – Alimentația este foarte importantă, iar în acest caz sunt de evitat grăsimile, prăjeli, mâncarea iute, să renunțăm la alcool, țigări și să consumăm multă apă, vegetale și fructe. Dacă veți proceda astfel veți reuși să fiți mereu într-o formă bună, naturali și să mirosiți chiar bine, fără să mai apelați la deodorantele care conțin zeci de chimicale.

Dacă urmăm pașii de mai sus putem renunța fără regret la deodorant
Dacă urmăm pașii de mai sus putem renunța fără regret la deodorant

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.