Scapă de surplusul de grăsime. Trenduri alimentare pentru primăvară: algele te ajută să slăbești

Home / Diet and Fitness / Scapă de surplusul de grăsime. Trenduri alimentare pentru primăvară: algele te ajută să slăbești
Scapă de surplusul de grăsime. Trenduri alimentare pentru primăvară: algele te ajută să slăbești

Algele marine sunt una dintre cele mai nutritive și durabile culturi care te pot ajuta să slăbești, conform noilor trenduri ale nutriționiștilor.

Dacă anul trecut aceștia recomandau consumul de varză kale, în această primăvară au înlocuit acest aliment cu unul mai bogat în nutrienți și cu mai multe beneficii asupra sănătății. Algele sunt naturale și conțin din belșug vitamine, minerale și aminoacizi esențiali. În plus, au în componență iod, care stimulează activitatea glandei tiroide și metabolismul care, atunci când sunt lente, devin cauzele principale ale creșterii în greutate.

Mai mult decât atât, algele marine conțin și calciu. Cum deficiența de calciu a fost și ea asociată cu kilogramele în plus, acesta este încă un motiv să consumi alge. O altă substanță care se găsește în acestea este alcaliul, responsabil pentru reglarea pH-ului. Alături de antioxidanți, alcaliul acționează în sensul stimulării sistemului imunitar și neutralizarea radicalilor liberi, optimizând astfel eforturile tale de a slăbi.