Scapă de varice în două săptămâni folosind acest truc simplu!

Home / Health / Scapă de varice în două săptămâni folosind acest truc simplu!
Scapă de varice în două săptămâni folosind acest truc simplu!

Ai varice? Atunci, cu siguranță te interesează acest material, care îți spune cum să scapi de ele în cel mai scurt timp. E un remediu naturist, mai eficient decât orice altă cremă scumpă pe care ai cumpăra-o. Ai nevoie însă de puțină răbdare, pentru că efectul nu este imediat. 

Citește și: Remediul împotriva arsurilor solare solare

Există un remediu foarte simplu și la îndemână pentru varice care funcționează de fiecare dată. Poți folosi atât gogonele, cât și roșii pentru a scăpa de aspectul inestetic al varicelor. Uite ce trebuie să faci:

Roșii

  1. Spală roșiile și feliază-le. Ar fi de preferat ca acestea să fie de proveniență organică/bio, pentru că efectul este mai mare așa.
  2. Aplică feliile de roșii pe zonele afectate.
  3. Fixează-le cu un bandaj sau o bucată de tifon, pentru a nu aluneca
  4. Ține-le pe zonele afectate timp de 3-4 ore

Tratamentul ar trebui să fie implementat în fiecare dimineață sau seară. Ca și alternativă, în funcție de sezon, poți folosi și gogonele, efectul fiind același.

Gogonele:

  1. Spală câteva gogonele și feliază-le
  2. Aplică-le pe zo
  3. Fixează-le cu un bandaj sau o bucată de tifon, pentru a nu aluneca. Dacă observi că pielea ta reacționează, atunci îndepărtează-le.
  4. Nu uita să speli locul afectat.

Dacă urmezi acești pași, rezultatele vizibile vor apărea după prima săptămână, iar tu vei scăpa de varice. Datorită substanțelor pe care le conțin, roșiile acționează foarte eficient în tratarea acestei afecțiuni.

Pentru a preveni varicele pe viitor, poți încerca să nu mai stai atât de mult în picioare, poți face sport și alimentația corectă ajută și ea. De asemenea, pantofii comozi te pot ajuta și ei atunci când ai mult de stat în picioare.

Comments are closed.