Scapă rapid de părul alb cu un singur ingredient natural! Funcționează 100%

Home / Beauty Tips / Scapă rapid de părul alb cu un singur ingredient natural! Funcționează 100%
Scapă rapid de părul alb cu un singur ingredient natural! Funcționează 100%

Părul alb este o problemă estetică atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Firele de păr alb pot apărea și la vârste fragede, nu doar după 30 sau 40 de ani, ci chiar mai devreme, spre exemplu 18-20 de ani. Acest lucru ține de genetică sau de viața pe care o are fiecare. Și stresul, dar și alimentația joacă un rol important în albirea prematură. Vă prezentăm un ingredient natural care vă scapă garantat de părul alb.

Citește și: Uleiul miraculos care ajută la regenerarea părului, creșterea genelor și sprâncenelor, într-un mod alert

Lăsând la o parte faptul că în 2016 se poartă părul grizonat și la femei, nu doar la bărbați, iar vopsirea părului în alb este o modă, firele naturale de păr alb sunt o problemă pentru tineri. Când ai 40 de ani, ești bărbat și ești grizonat ești sexy, însă la 20 de ani nu te poți bucura de acelați aspect. Majoritatea femeilor se tem de apariția firelor de păr alb cu fiecare an care trece. Femeile vor să fie mereu tinere și frumoase, iar albirea prematură a părului nu este tocmai ceva plăcut din punct de vedere estetic. Dacă te numeri printre femeile care urăsc firele de păr alb, atunci ar trebui să urmeazi acești pași și vei elimina firele de păr alb în mod natural.

Nu ai nevoie de tratamente speciale pentru păr sau coloranți care distrug scalpul și care atacă rădăcina părului pentru a scăpa de firele de păr alb, ci de o metodă home made.  Tot ce trebuie să faceți este să formați o mixtură, un ingredient natural pe care să-l aplicați pe scalp și pe păr. Coompoziția se face din câteva produse naturale pe care cu siguranță le aveți prin casă.

Ingrediente:

  6 cartofi mari
1 șampon hidratant din plante naturale șii balsam
1 tigaie mare cu un capac
1 prosop curat
1 un sticlă goală de șampon
1 strecurătoare
1 castron mare
2 litri de apă

Preparare:

Prima dată spălați cartofii foarte bine, îi curățați și îi puneți deoparte. Puneți cojile de cartofi în tigaie, după care amestecați cu cei 2 litri de apă și le lăsați să fiarbă la foc mare timp de o oră. După ce timpul de fierbere s-a scurs, lăsați compoziția să se răcească, iar apoi o puneți în sticla goală de șampon. Când vă spălați pe cap cu șamponul hidratant din plante naturale, apoi vă adăugați balsam, iar la final se masează circular scalpul și părul cu apa fiartă și cojile de cartofi. Nu vă clătiți părul și îl lăsați să se usuce natural sau cu un feon. Indicat ar fi să vă uscați natural. Încearcă această metodă de trei ori pe săptămână și veți reuși să scăpați de părul alb.