Scapă de varice și venele inestetice de pe picioare cu rețea bunicii veche de sute de ani

Home / Beauty Tips / Scapă de varice și venele inestetice de pe picioare cu rețea bunicii veche de sute de ani
Scapă de varice și venele inestetice de pe picioare cu rețea bunicii veche de sute de ani

Varicele se mai numesc și vene varicoase. Sunt vene mari care semnifică o problemă de sănătate, dar și de estetică. Motivele pentru care varicele apar sunt multe, printre care predispoziția genetică, purtare unor perechi de pantofi inconfortabili, sarcina, creșterea tensiunii arteriale la nivelul venelor, deteriorarea venelor la nivelul picioarelor, insuficiența venoasă. Varicele pot fi semnul unei probleme de sănătate mult mai gravă precum formarea cheagurilor de sânge la nivelul venelor de pe picioare, leziuni la nivelul venelor profunde vase de sânge anormale între artere și vene (fistule arteriovenoase). Există un remediu pentru a elimina apariția varicelor, ori pentru a le face să dispară cu totul. O rețetă din bunici care funcționează și în zilele noastre. Este un tratament împotriva varicelor naturist care dă rezultate.

Cum să prepari viagra naturală din două ingrediente! E remediu pentru potență și îți îmbunătățește viața sexuală

Pentru a împiedica apariția vaircelor trebuie să avem grijă și de alimentația noastră, care este foarte importantă. Mâncărurile bogate în grăsimi, ori consumului foarte ridicat de zahăr și lipsa vitaminelor din corp pot duce la apariția varicelor. Proteinele naturale din carnea slabă și legume, Vitamina C și fructele sunt alimentele indicate pentru consum în cazul în care dorești să împiedici apariția varicelor.

Această rețetă a bunicii împotriva varicelor a avut efecte miraculoase și este recomandată din bătrâni, deoarece a avut efecte asupra multor femei. Rețeta care ajută la eliminarea varicelor poate fi folosită de orice femeie, indiferent de vârstă. Și bărbații pot urma acest tratament naturist împotriva varicelor. Rețeta este simplă, ieftină și ușor de urmat.

Ingrediente

  • ½ cană de pulpă de aloe vera
  • oțet de mere
  • ½ cană de morcovi

Preparare

Tăie morcovii bucățele mici, după care dă-i printr-un blender până când se întregul conținut se omogenizează. Adaugi oțetul de mere și pulpa de aloe vera și continui să o dai prin blender până când se formează o pastă, iar apoi o pui într-un bol.

Cum aplici crema naturală pentru varice

Înainte de a aplica pe picioare crema natturală împotriva varicelor trebuie să te speli, după care aplici în zonele afectate și lași compoziția să acționeze timp de jumătate de oră, după care te speli cu apă rece pe picioare. Această rețetă este folosită din străbuni și dă rezultate vizibile după o perioadă de timp. Ca orice preparat natural, acțiunea se vede în timp. Varicele vor dispărea de pe picioare, iar tu te vei putea bucura de frumusețea picoarelor tale.

Cel mai bun lucru este să aplicați această cremă pentru varice în combinație cu un masaj ușor pe picioare. Îți dăm un pont, ține picioarele într-un unghi de 45 de grade și folosește și ulei esențial de migdale sau cocos, ori alt ulei hidratant pentru piele. Va stimula circulația sângelui.

Sursa: gm-worldmag.com

Comments are closed.