Secretele frumuseții beauty icon-ului Marilyn Monroe au fost dezvăluite!

Home / Beauty Tips / Secretele frumuseții beauty icon-ului Marilyn Monroe au fost dezvăluite!
Secretele frumuseții beauty icon-ului Marilyn Monroe au fost dezvăluite!

Considerată una dintre cele mai frumoase femei, Marilyn Monroe a reușit să devină un adevărat beauty icon al vremurilor ei, o reală inspirație pentru toate femeile din acea perioadă. Frumusețea și eleganța ei încă influențează doamnele de azi. Dar care sunt secretele care au făcut-o celebră și i-au asigurat statutul de icon, la orice capitol?

Culoarea părului

Monroe a ales să își deschidă treptat culoarea părului, de la un șaten închis până la blond platinat, în perioada de apogeu a carierei ei. Asta a influențat foarte mult evoluția pe care a avut-o și i-a asigurat statutul de vedetă.

Piele strălucitoare

Un ten strălucitor emană sănătate, iar sănătatea, frumusețe. Marilyn a prins acest secret din zbor, de la echipa pe care o avea în spate. Și a ajuns să îl pună în aplicare constant. În toate imaginile în care apare, pielea ei radiază. Dar secretul care stă în spate este…părul facial! Ea este una dintre puținele vedete care au refuzat să se epileze pe față, pentru a păstra look-ul natural. Sigur, exemplu nu trebuie urmat îndeaproape, dar poți obține același efect folosind un highlighter.

Hidratare

Vedeta avea mare grijp la acest aspect, pe care îl considera vital. Folosea creme hidratand de zi și de noapte, care se găseau în magazine, adică nu erau produse personalizate și adaptate tipului ei de ten. Iar produsele pe care le folosea erau, culmea, accesibile tuturor. Mai mult, a fost una dintre vedetele care au lucrat cu Erno Laszlo (dermatologul de origine transilvăneană) și cu produsele acestuia.

Privirea de felină

Marilyn a făcut adevărate ravagii cu privirea seducătoare pe care o avea. Ea accentua efectul privirii ei prin eyeliner și ”cozile de pisică” pe care și le făcea. Ceea ce vă sfătuim și pe voi să faceți dacă vreți să puneți accentul pe privire.

Sprâncene ridicate

Sprâncenele ridicate accentuează privirea și alungesc puțin fața. Plus că dau o notă de femininate și mister întregului look. Consultă mai întâi un specialist înainte de a trece la sprâncene ridicate, te poate sfătui mai bine și îți poate da o formă adaptată fizionomiei tale.

Rujul roșu

Rujul este cea mai importantă armă pe care o poate avea o femeie. Accentuează buzele și atrage atenția asupra lor, conferind și foarte multă senzualitate. Vezi dacă ți se potrivește rujul roșu, înainte de toate, citind materialul de aici