Masca facială care șterge imediat ridurile de pe față! Așa trebuie să o prepari!

Home / Beauty Tips / Masca facială care șterge imediat ridurile de pe față! Așa trebuie să o prepari!
Masca facială care șterge imediat ridurile de pe față! Așa trebuie să o prepari!

Nimeni nu vrea riduri în jurul ochilor sau pe frunte și pielea palidă și obosită. Suntem mereu în căutarea de modalități pentru a face ca fața noastră să arate mai tânără și să eliminăm ridurile și pielea obosită, dar foarte puține produse ne poate ajuta de fapt cu această problemă. Produsele comerciale sunt rareori eficiente; eile doar costă o avere și pot face ca problema noastră să devină accentuată. Dacă doriți ca tenul vostru să fie fără riduri, trebuie să vă întoarceți în natură și să încercați remediile naturale fără parabeni.  


Vă vom spune care este rețeta pentru o mască facială antirid, eficientă, ieftină și simplu de preparat! Aveți nevoie de doar două ingrediente, de miere, lapte și  2 minute pentru a avea cea mai frumoasă piele, fără riduri.

Ingrediente

  • 4 linguri de lapte praf
  • 2 linguri de miere
  • apă caldă – 2 linguri pentru pastă
  • prosop mic

Preparare mască antirid și aplicare

Ia un castron mic și pune toate ingredientele în el. Se amestecă până când obțineți o pastă cu o consistență cremoasă. Aplicați masca pe față ușor, evitând zonele gurii și ochilor. Odată ce se aplică masca, udați prosopul într-un bol de apă caldă, stoarce excesul de apă și se acoperă fața cu el. Lăsați prosopul timp de aproximativ zece minute și ștergeți masca mai departe cu prosopul după aceea. Se clătește cu apă caldă și ați terminat. Este atât de ușor!

Cele mai bune remedii împotriva îmbătrânirii! Descoperă secretul tinereții veșnice

Se prepară această mască cel puțin o dată pe săptămână pentru rezultate foarte bune și dacă faci asta, pielea ta va deveni moale, catifelată, iar ridurile vor dispărea. Vei observa o îmbunătățire imediată după prima aplicare.