Secretul frumuseții Monicăi Bîrlădeanu la 37 de ani. Ce intervenție și-a făcut vedeta la clinica medicului Gad Renert

Home / Beauty Tips / Secretul frumuseții Monicăi Bîrlădeanu la 37 de ani. Ce intervenție și-a făcut vedeta la clinica medicului Gad Renert
Secretul frumuseții Monicăi Bîrlădeanu la 37 de ani. Ce intervenție și-a făcut vedeta la clinica medicului Gad Renert

Probabil multe dintre voi vă întrebați cum reușește Monica Bîrlădeanu să arate atât de bine la 37 de ani. Trebuie să recunoaștem că ”Mama Natură” a fost generoasă cu vedeta TV, iar geneticul a ajutat-o în acest sens, însă ca să fii frumoasă și la vârsta asta trebuie să să ai grijă și de corpul tău. De acest lucru s-a convins și Monica Bîrlădeanu, care este foarte atentă când vine vorba de pielea ei. Așadar, când vine în România, actrița alege clinica lui Gad Renert. La ultma vizită în țară, Monica Bîrlădeanu a ales tratamentul cu velashape III, care este soluția ideală pentru tratarea zonelor corporale afectate de celulită, dar și pentru prevenire.

Doctorul Gad Renert vine în ajutorul vedetelor cu cele mai noi tehnici pentru frumusețea corporală și facială. Aparatura de ultimă generație și tratamentele care dau randament după prima intervenție.

Gad Renert. FOTO: Facebook
Gad Renert. FOTO: Facebook
Ce este aparatul Velashape III?

Tratamentul cu aparatul Velashape III estompează rapid aspectul de coajă de portocală și ajută la reducerea circumferinței în zona abdomenului și a coapselor. Bazat pe tehnologia elos, tratamentul combină radiofrecvența bipolară cu infraroșu și vacuum pentru o încălzire precisă a țesutului gras, a septelor fibroase conective din jurul lor și a fibrelor de colagen. Astfel, crește și circulația sangvină, drenajul limfatic, metabolismul celular și depunerea colagenului nou.

VelaShape III este soluția ideală de tratare a zonelor cu probleme non-chirurgical și eficient. VelaShape III este un tratament unic, ușor de folosit, fără timp de recuperare, confortabil, terapeutic ce oferă protocoale clinice avansate cu rezultate vizibile imediat. Experiență vastă a Syneron și studiile clinice au contribuit la succesul echipamentului VelaShape. Cu peste 10 ani de experiență în domeniul esteticii medicale, zeci de studii clinice și peste 5 milioane de tratamente realizate la nivel global, VelaShape este cel mai recunoscut echipament de remodelare corporală, non-invaziv din lume. VelaShape III este certificat CE pentru remodelare corporală și aprobat FDA pentru reducere circumferentiala în zonă abdomenului și coapselor.

Mecanismul de acțiune a echipamentului VelaShape III

Bazat pe tehnologia elos, VelaShape III combină IR (infraroșu), RF Bi-Polar (radiofrecvență) și vacumuul pentru o încălzire precisă a țesutului până la 3 și 15 mm adâncime.  Combinația IR cu vacuum cuplată cu tehnologia RF permite încălzirea profundă a țesutului gras (adipocitelor), a septelor fibroase conective din jurul lor și a fibrelor de colagen. Designul optim  al electrozilor și aplicarea concomitentă a vacuumului permite penetrarea energiei mai repede și mai adânc. Acest lucru crește circulația sangvina, drenajul limfatic, metabilismul celular și depunerea colagenului nou. Mai mult, stimulează activitatea fibroblastelor și remodelează matricea extracelulară.

Rezultate Clinice Dovedite cu Velashape III

  • Siguranță și eficientă echipamentului VelaShape a fost demonstrată în cadrul mai multor studii clinice, dar și cu ajutorul celor peste 5 milioane de terapii VelaShape realizate la nivel global.
  • Cu echipamentul VelaShape III s-a obținut o scădere de peste 2 cm din circumferință addomenului și peste 1.5 cm reducere la coapse.
  • Gradul de mulțumire al pacienților tratați cu VelaShape este de 97%
  • Cei mai mulți pacienți nu au simțit niciun disconfort în timpul sau după terapia VelaShape

Clinica Gad Renert

Clinica doctorului Gad Renert, specializată chirurgie plastică, microchirurgie reconstructivă și tratamente medicale atât faciale, cât și corporale. Printre clienții clinicii se numără Teo Trandafir, Denisa Nechifor, Anda Adam, Diana Munteanu, Jorge, Catrinel Sandu, Ana Maria Prodan, Silviu Andrei, Maria Păuna, Bianca Gavrilescu, Nicoleta Țociu, Andreea Antonescu, Doria Niculescu, dr. Nicoleta Ferariu, Ramona Lăzuran. Lista este mai amplă, însă v-am specificat o parte dintre persoanele publice care apelează cu încredere la serviciile doctorului Gad Renert.

Pentru a fi la curent cu toate procedurile pe care doctorul le realizează, dar și pentru a vedea lista cu prețuri, plus multe alte informații despre estetică și tratamente, puteți vizita site-ul www.dr-renert.com, dar și pe pagina de facebook Dr Renert Gad – Centru de Estetica Medicală.

Citește și: