Secretul tenului perfect al lui Cate Blanchett. Află ce produse de frumusețe folosește vedeta!

Home / Beauty Tips / Secretul tenului perfect al lui Cate Blanchett. Află ce produse de frumusețe folosește vedeta!
Secretul tenului perfect al lui Cate Blanchett. Află ce produse de frumusețe folosește vedeta!

Deși nu mai este la prima tinerețe, actrița care a fost și în acest an nominalizată la Premiile Oscar arată mereu impecabil și are un ten de invidiat.

Pe măsură ce îmbătrânești, pielea devine mai uscată și mai ternă, iar machiajul nu mai arată la fel de bine ca atunci când colagenul din belșug îți permitea să folosești tone de pudră. De aceea, după vârsta de 30-35 de ani, ar trebui să înlocuiești produsele matifiante cu unele cremoase și hidratante, care conferă elasticitate și luminozitate tenului.

Dotti este makeup artistul care se ocupă de lookul lui Cate Blanchett la fiecare apariție pe covorul roșu. „Ne concentrăm pe obținerea unui aspect uniform și elegant atunci când vine vorba despre tenul lui Cate”, a declarat aceasta, spunând că amestecă două tipuri de fond de ten atunci când o machiază pe vedetă: Giorgio Armani Luminous Silk Foundation și Nars Sheer Glow, „pentru a obține nuanța perfectă și pentru a crea un finish radios”. Makeup artistul spune că pentru a înlătura strălucirea excesivă folosește foarte puțină pudră, pe care o estompează ulterior cu un șervețel, pentru ca aceasta să nu se adune în micile cute ale pielii.