Secretul tenului perfect al lui Liv Tyler sau cum să arăți impecabil mereu

Home / Beauty Tips / Secretul tenului perfect al lui Liv Tyler sau cum să arăți impecabil mereu
Secretul tenului perfect al lui Liv Tyler sau cum să arăți impecabil mereu

Liv Tyler, fiica lui Steve Tyler, are o mulțime de calități și talente, însă lucrul pentru care este invidiată de femei din întreagă lume este aspectul ei natural și irezistibil.

Tenul actriței arată mereu impecabil, fără ca aceasta să fi apelat la operații estetice și tratamente cosmetice controversate. Machiajul pe care îl poartă Liv Tyler este unul natural, așa că nici de acest lucru nu o putem acuza. Și totuși, cum face să arate fără cusur de fiecare dată? „După ce aplic fondul de ten și puțin blush într-o culoare naturală care se potrivește cu cea a tenului meu, îmi acopăr fața cu pudră translucidă și pulverizez apă de trandafiri peste întregul machiaj. Acopăr cu un șervețel care să absoarbă excesul de umezeală, dar nu îl țin mai mult de câteva secunde pe față. Acest truc îmi face tenul să arate mereu perfect și funcționează chiar și atunci când nu port machiaj și folosesc doar apa de trandafiri și șervețelele”, a declarat vedeta.

Liv Rundgren Tyler este o actriță americană, fiica solistului formației Aerosmith, Steven Tyler și fostului fotomodel Bebe Buell. Primul său rol a fost în 1994, în Silent Fall, Liv debutând în showbiz în 1991, printr-un contract cu firma Polarid.