Sfaturi despre epilarea inghinală care îți pot salva sănătatea

Home / Beauty Tips / Sfaturi despre epilarea inghinală care îți pot salva sănătatea
Sfaturi despre epilarea inghinală care îți pot salva sănătatea

Cele mai multe ditre noi aleg să se epileze inghinal penttru că le este mai confortabil așa și pentru că arată mai bine. Studiile arată că cea mai mare parte dintre femei se epilează inghinal total, iar acest lucru a devenit un gest cât se poate de normal. Dacă te numeri printre aceste femei, atunci trebuie să citești materialul de mai jos, care îți va oferi niste informații interesante!

Citește și: Sănătate curată! 5 motive pentru ar trebui să consumi ardei iute

Femeile care se epilează inghinal total sunt într-un procent covârșitor. Asta pentru că este mai comod așa și le este mai ușor atunci când vine vorba de igiena intimă.Acest obicei a devenit unul cât se poate de obișnuit și chiar o necesitate, dar cele mai multe dintre femei nici măcar nu știu la ce se expun când fac asta și care sunt efectele secundare. Oricât de obișnuită ai fi cu acest lucru, specialiștii recomandă să nu mai faci acest lucru dintr-o serie de motive cât se poate de întemeiate.

În Jurnalul American de Obstretică și Ginecologie, specialistul Andrea de Maria a publicat un material potrivit căruia femeile nu sunt conștiente de efectele secundare ale epilatului inghinal. Se pare că 87% dintre femei apelează la serviciile unui salon atunci când fac asta și 90% se epilează inghinal total 90%. Ceea ce nu știu ele este faptul că această zonă este foarte sensibilă atunci când vine vorba de răni și tăietuiri. În plus, în această zonă există și glande sudoripare, ceea ce înseamnă că este un media potrivit pentru dezvoltarea bacteriilor, iar riscul de a face infecții este foarte mare atunci când alegeți epilatul inghinal total. În plus sunteți mult mai predispuse către bolile cu transmitere sexuală.

Specialiștii recomandă să vă gândiți de două ori înainte de a vă epila inghinal total și să alegeți variantele clasice, chiar dacă vi se par învechite.

Comments are closed.