Coafuri perfecte pentru pentru party-uri, întâlniri bussnies sau o cină romantică

Home / Beauty Tips / Coafuri perfecte pentru pentru party-uri, întâlniri bussnies sau o cină romantică
Coafuri perfecte pentru pentru party-uri, întâlniri bussnies sau o cină romantică

Cât mai simplu, nimic complicat. În sezonul toamnă-iarnă se poartă frizurile fără prea multe bătăi de cap, iar celebritățile ne arată care sunt cele mai bune sfaturi în materie de hairstyling venite tocmai de specialiști. O simplă coadă cu câteva șuvițe lăsate în părți sau tunsorile scurte și buclele mari sunt coafurile în trend. De sărbători sigur vreți să arătați bine, iar pentru că ținutele vor fi de excepție, așa trebuie să fie și părul vostru.

Citește și: Inspirație de la Versace și Louis Vuitton sau Prada! Ținutele care au făcut senzație pe covorul roșu

O listă cu 10 coafuri la modă o găsiți pe Harper’s Bazaar în imagini Getty images. Așadar, cozile împletite, accesoriile în păr, un simplu coc în vârful capului sau pur și simplu părul lăsat desfăcut sunt exact coafurile cu care vei face furori la petrecerea de Crăciun, Revelion, întâlniri bussnies sau chiar o cină romantică.

Renumitele modele Gigi și Bella Hadid au apărut pe podium coafate simplu și au folosit machiaje care să le evidențieze trăsăturile feței. Doce an Gabanna a avut inspirația să lanseze chiar pentru primăvara 2017 un look cald, unde accesoriile florale nu lipsesc din păr.

Coafurile în tendințe în sezonul toamnă-iarnă le puteți vedea pe Harper’s Bazaar, dacă accesați fotografia de mai jos.

gigi hadid