Ce s-a întâmplat după ce și-a pus pastă de dinți pe mână și a acoperit cu tifon!

Home / Health / Ce s-a întâmplat după ce și-a pus pastă de dinți pe mână și a acoperit cu tifon!
Ce s-a întâmplat după ce și-a pus pastă de dinți pe mână și a acoperit cu tifon!

Ei bine, știm cu toții că oamenii folosesc de obicei, pasta de dinți doar pentru un singur lucru: pentru spălatul dinților. Da, pasta de dinți albește, luminează, dezodorizează, îndepărtează petele și protejează smalțul  Dar pasta de dinți face mult mai multe minuni în afară de asta. Aceleași ingrediente care ajută la lustruirea dinților pot calma durerea sau te pot scăpa de mirosurile neplăcute. Uite ce utilizări ciudate ale pastei de dinți le veți afla acum de la noi! Citiți cu atenție!

Te scapă de vânătăi

Da, știm! Acesta este un mod ciudat de a scăpa de vânătăi fcare chiar funcționează. Iată ce trebuie să faci – trebuie doar să aplicați pastă de dinți din belșug pe vânătaie. Se acoperă-l peste noapte cu o bucată de tifon, iar când te trezești dimineața, vei vedea că vânătăile au dispărut.

Petele de pe covor

Cum se folosește pasta de dinți pentru a curăța petele de pe covor – este foarte simplu: trebuie doar să aplici pasta de dinți pe pete și să freci cu un burete. Acum priviți cum se întâmplă magia.

Vopsea de păr

În primul rând, ar trebui să știi că cel mai rău coșmar al femeilor care se vopsesc acasă sunt acele urme de vopsea de păr care rămân pe piele. Pasta de dinți va ajuta la eliminarea acestor urme – dar chiar și mai bine, de ce nu frecați un pic în jurul liniei părului înainte de a vă vopsi părul, pentru a vă proteja? Acest lucru vă asigură că nu vă veți păta pe piele din cauza vopselei de păr.

Întărește unghiile

Unghiile și dinții sunt realizate din aceeași substanță. Exfoliază-ți ungiile cu o periuță de dinți și o pastă, le va face sigur să strălucească.

Elimină zgârieturile

Acest remediu a fost folosit cu succes și funcționează destul de bine pe zgârieturi superficiale și pete. Se aplică un strat subțire de pastă de dinți și se freacă ușor, apoi se clătește.

 

Comments are closed.