Slăbește acum cu rețeta de ceai a lui Dr. Oz! Acestea sunt ingredientele pe care trebuie să le ai la îndemână!

Home / Health / Slăbește acum cu rețeta de ceai a lui Dr. Oz! Acestea sunt ingredientele pe care trebuie să le ai la îndemână!
Slăbește acum cu rețeta de ceai a lui Dr. Oz! Acestea sunt ingredientele pe care trebuie să le ai la îndemână!

Celebrul Dr. Oz a subliniat de multe ori puterea ceaiului verde de a arde caloriile, dar și de a curăța organismul de toxine și de a reda vitalitatea. Așa că noi nu suntem surprinși de faptul că băutura lui pentru pierderea in greutate se bazeaza pe ceaiul verde. Iată  care este rețeta care topește kilogramele instant! Trebuie să o încerci și tu!

Celebrul dr. Oz a afirmat de mai multe ori până în prezent că doar o cană de ceai verde pe zi face minuni pentru metabolism, reglează cantitatea de zahăr din sânge, reduce riscul de atac de cord, precum și diferite forme de cancer. În plus, ceașca de ceai verde ridică imunitatea și îmbunătățește starea de spirit. În combinație cu alte două ingrediente se pot face minuni pentru pierderea în greutate.

A slăbit 20 de kilograme după ce a consumat apă călduță în fiecare zi! Uite care este rețeta eficientă de slăbit

Pentru prepararea rețetei Dr. Oz, aveți nevoie de:

  • apă 1l
  • 5 plicuri de ceai verde
  • 1 portocală
  • 20 frunze proaspete de mentă

Mod de preparare:

Se fierbe ceaiul verde și se lasă sacii la înmuiat timp de 3-5 minute. Se spală portocala cu apă rece și se taie în felii. Într-un borcan de sticlă mare sau orice alt recipient cu capac se toarnă ceai verde, se adaugă feliile de portocale și frunze proaspete de mentă. Se închide borcanul și se lasă să stea timp de cel puțin 12 ore înainte de consum. Dr. Oz recomandă o ceașca din această băutură să fie consumată înainte de fiecare masă, pentru a scăpa de excesul de greutate.

Comments are closed.