Slăbește fără să mergi la sală. Băutura care arde extrem de rapid grăsimile

Home / Diet and Fitness / Slăbește fără să mergi la sală. Băutura care arde extrem de rapid grăsimile
Slăbește fără să mergi la sală. Băutura care arde extrem de rapid grăsimile

Dacă nu ai timp să mergi la sală din varii motive, fie că vorbim de serviciu ori copii sau familie, iar kilogramele în plus se adună din cauza vieții sedentare, atunci ar trebui să ții cont că sănătatea e pe primul loc. Așadar, pentru a slăbi fără efort am descoperit tot răsfoind internetul o băutură care arde grăsimile, iar slăbitul nu va mai fi o problemă.

Dietele nu dau rezultat, iar sportul nu face parte din activitățile tale, însă, cu toate astea, nu mai suporți grăsimea de pe burtă, picioare, posterior, totul este mare și greu mai poți slăbi. Ei bine, soluția stă într-o băutură ieftină la îndemâna oricui. La ceaiul verde ne referim. Poate mulți sunteți sceptici, însă consumat zilnic în cantități normale, ceaiul verde are efecte miraculoase asupra corpului. Pe lângă faptul că luptă împotriva cancerului, ceaiul verde arde grăsimile și ajută corpul să elimine toxinele existente.

BENEFICII

Călugarul Eisai a ținut să evidențieze efectele benefice ale ceaiului verde în cartea sa Menținerea sănătății prin ceai (1211): „Ceaiul este un medicament miraculos pentru menținerea sănătătii. Ceaiul are o putere extraordinară de prelungire a vieții. Oriunde o persoană cultivă ceai, va avea parte de o viață lungă.” Din toate timpurile ceaiul este „elixirul care creează lăcașul de nestrămutat al nemuririi”. Din acest pasaj reiese faptul că ceaiul verde a fost apreciat din timpuri străvechi ca un puternic medicament. În ultimii ani însă, cercetările au evoluat atât de mult încât acum avem și confirmarea știintifică a ceea ce se spunea în vechime „Ceaiul este medicamentul miraculos al menținerii sănătății”. Devine din ce în ce mai clar pentru oricine că ceaiul verde are un spectru foarte larg de prevenire a bolilor.

Ceaiul verde un excelent antioxidant, diuretic, stimulator cerebral, stimulator al proceselor de ardere a grăsimilor și factor de protecție anticancer.

Ce conține

Cele mai importante efecte benefice ale ceaiului verde asupra organismului, se datorează polifenolilor, – antioxidanți puternici pe care îi are în compoziție -, deoarece nu este fermentat, acest ceai, are în conținut cea mai mare cantitate de polifenoli, și cel mai mic conținut de cofeină, dintre toate tipurile de ceai.

Uleiuri esențiale, teină, cafeină, tannini catechici, flavonoide (cuercetină, quercitrina), aminoacizi, vitamina C, teaflavina, tearubigina, proteine, calciu, fier, fluor, alcaloidi (teobromina, teofilina, dimetilxantina, xantina, adenina) și componenta principală epigallocatechina gallata( EGCG), cea mai importanta componenta a fractiunii polifenolice a ceaiului verde. Activitatea ceaiului se datorează în primul rând conținutului de teină, de tanini si de compuși polifenolici. Polifenolii și catechinele combat radicalii liberi produși de poluare, fum de țigară, gaze de eșapament, ultraviolete iar alcaloizii exercită un efect de stimulare nervoasă. Flavonoidele, se pare, protejează împotriva stresului.