Smoothie-ul care îți face abdomenul plat

Home / Diet and Fitness / Smoothie-ul care îți face abdomenul plat
Smoothie-ul care îți face abdomenul plat

Grăsimea de pe stomac este un veritabil pericol pentru sănătatea ta și trebuie să iei măsuri cât se poate de repede pentru a o face să dispară. Dacă nu ești fan al antrenamentelor lungi de la sală sau al alergatului, există o soluție simplă prin care poți face asta. Consumă acest smoothie și vei vedea cum centimentri din talie se micșorează, iar abdomenul tău va deveni plat în curând! 

Etapa esențială pe care trebuie să o puneți în aplicare este alegerea ingredientelor potrivite care să vă ajute să faceți asta.

Slăbește cu un smoothie delicios din spanac! O rețetă pe care o folosesc toate vedetele!

Zmeura este uimitor de practică atunci când vine vorba de eliminarea grăsimii. Aceasta are fibre și pectină, care te vor ajuta să elimini senzația de foame și te vor face să scapi de kilogramele în plus. Un alt ingredient natural pe care ar trebui să îl mănânci din când în când este grapefruit-ul, care te ajută la eliminarea grăsimilor și la detoxifierea organismului. Perele și merele au fix același scop, acela de a te ajuta să ai un abdomen plat și să slăbești. Și au doar 100 de calorii!  Merele și perele conțin  „flavonoide”. De asemenea, sucul de rodie vă va ajuta să pierdeți grăsimea în plus. Asigurați-vă că aveți acest ingrediente pe lista de cumpărături.

Smoothie-ul pe care îl propunem astăzi are un gust uimitor și vă va ajuta să pierdeți toate kilogramele în plus. Iată cum se prepară și de ce anume aveți nevoie!

Ingrediente:

  • jumătate de ceașcă de zmeură proaspetă sau congelată
  • suc de rodie 1/3 cană
  • 1/2 măr
  • 1/2 pere
  • 1 grapefruit

Mod de preparare:

Se amestecă ingredientele până când veți obține un amestec omogen.  Admiră gustul său excepțional și bucură-te de kilogramele care dispar. Vei avea în curând un abdomen plat.