0

Soluția inovatoare și ieftină care te scapă de tartrul de pe dinți și îi albește în două minute / VIDEO

Majoritatea persoanelor care au dinții galbeni și plini de tartru sunt fumători, dar și băutori de cafea, ori cei care nu respectă regulile de igienă. Deși sunt jenați de dinții lor, mulți dintre oameni nu merg la dentist. Și nici acasă nu încearcă tratamente de albire a dinților prin metode naturale care pot fi realizate chiar de către ei. Vă prezentăm o soluție inovatoare de albire a dinților care vă ajută să scăpați și de tartrul excesiv.

Încearcă acest masaj facial japonez și vei arăta cu 10 ani mai tânără / VIDEO

Nu ai nevoie de chimicale și produse foarte scumpe pentru a avea grijă de dantura ta. O vizită regulată la medicul dentist și o igienă normală este tot ce ai nevoie. Noi am descoperit o metodă pentru albirea dinților care este extrem de ieftină, dă rezultate remarcabile și care are efect chiar după două minute de la folosire.

Igiena orală este importantă atât pentru sănătatea ta, cât și pentru sănătatea copilului tău
Igiena orală este importantă atât pentru sănătatea ta, cât și pentru sănătatea copilului tău

Uleiul de cocos este cunoscut ca fiind unul dintre cele mai benefice ingrediente pe care le puteți utiliza pentru uz intern și păr. Acest produs uimitor este, de asemenea, util și pentru îngrijirea pielii și, aparent, oferă efecte uimitoare și pentru dinți. Uleiul de nucă de cocos este benefic pentru sănătatea orală și menține gingiile, dar și dinții sănătoși. Vă poate ajuta să vă redobândiți zâmbetul strălucitor, alb, în doar 2 minute.

 

Ai nevoie doar de ulei de cocos și bicarbonat de sodiu

 

Cum prepari ingredientele

Pune într–un pahar sau borcan din sticlă ulei de cocos și bicarbonat de sodiu în cantități egale și mixează-le până când se omogenizează și se transformă într-o pastă. Introduci compoziția la frigider, ori chiar și în baie, dacă temperaturile nu sutn foarte ridicate. Poți folosi această mixtură chiar în locul pastei de dinți de câteva ori pe săptămână, iar după două săptămâni o dată pe săptămână.

Ca și pont, în cazul în care aveți buzele crăpate, frecați buzele cu ulei de cocos și se vor hidrata instant. Așadar, veți avea dinți strălucitori, fără tartru, plus o piele fină și hidratată 🙂

 

S-ar putea să-ți placă și...