Cele mai eficiente metode pentru a scăpa de grăsimea de pe burtă

Home / Diet and Fitness / Cele mai eficiente metode pentru a scăpa de grăsimea de pe burtă
Cele mai eficiente metode pentru a scăpa de grăsimea de pe burtă

Când îți dorești un abdomen plat, trebuie să muncești puțin pentru a-l obține, fie că asta înseamnă exerciții pentru abdomen, fie că înseamnă o dietă echilibrată și un mod de viață mai sănătos. Mai jos prezentăm câteva metode prin care puteți scăpa de grăsimea de pe burtă și să reușiți să aveți un abdomen plat.

Citește și: Cea mai tare dietă! Funcționează de fiecare dată și te va scăpa definitiv de pofta de dulce!

Ardei iute

Ardeiul iute face minuni atunci când vine vorba de arderea grăsimilor, asta pentru că el conține o substanță direct responsabilă de acest lucru. Consumând ardei iute, metaboliamul tău crește vertiginos cu 20% la jumătate de oră după ce mănânci. Ia două linguri de jeleu de ardei iute în fiecare dimineață. Pentru a fi mult mai ușor de asimilat de organism, întinde-l peste o brioșă sau peste ouăle englezești.

Micșorează-ți celulele de grăsime

Grăsimea din jurul abdomenului se numește omentum și este una dintre cele mai periculoase tipuri de grăsime. Ea crește inflamația la nivelul întregului corp. Celulele de grăsime din omentum nu se mai multiplică, de îndată ce introduci mai multă grăsime, ci devin mult mai mari și se extind. Poți să stopezi creșterea lor, trăgând grăsimea din aceste celule. Substanța numită ”catechin” te va ajuta să faci acest lucru. Catecin-ul este de fapt un acid linoleic, care reduce grăsimea și crește masa musculară. Grăsimea de pe abdomen se va topi (chiar dacă nu imediat, în timp, cu rezultate vizibile), mai ales dacă introduci în alimentație alimente bogate în catechin. Unul dintre ele ar fi ceaiul verde. Pentru maxim de rezultate, consumă 2 cești de ceai verde pe zi, de preferat ar fi fără zahăr.

abdomene elli.ro
FOTO: elli.ro

Potolește-ți foamea cu pudră de acacia

Această pudră este ca un remediu magic, care topește grăsimea de pe abdomen și te lasă cu un abdomen dacă nu plat, atunci aproape plat. Pudra de accacia poate fi presărată peste mâncare, cum ar fi salate, pentru a mânca mai puțin. Bea foarte multă apă odată cu masa, pentru a nu rămâne deshidratată.

Folosește murături pentru a detoxifica tractul digestiv

În stomacul tău, sunt foarte multe bacterii, unele benefice, altele toxice, care pot îngreuna procesul de digestie foarte mult, creând blocaje pe colon și ducând la creșterea cantității de grăsime abdominală. Pentru a preveni acest lucru și simptomele asociate lui   (balonări, constipări șamd), consumă murături, care au un puternic rol probiotic.

Notă: *Conținutul site-ului bloguldefrumusețe.ro are caracter informativ, iar înainte a de începe orice fel de tratament naturist vă sugerăm să consultați un medic specialist și să vă faceți un test de alergie la tipurile produse/alimente pe care doriți să le încercați intern sau extern. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați, de asemenea, un medic înainte de a începe o cură sau un tratament naturist.