Spune adio ridurilor și cearcănelor cu această metodă inedită

Home / Beauty Tips / Spune adio ridurilor și cearcănelor cu această metodă inedită
Spune adio ridurilor și cearcănelor cu această metodă inedită

Criogenia a devenit una dintre cele mai populare metode pentru a avea un ten frumos și strălucitor, fără riduri. Această terapie a fost folosită de foarte mulți experți dermatologi, ca și tratament pentru tenurile lipsite de elasticitate. Nu te gândi că este ceva foarte complicat, sunt doar niște cuburi de gheață pe care le plimbi pe față. Uite ce beneficii supreme are tenul tău dacă faci asta!

Citește și: Folosește aceste ingrediente și vei scăpa de vergeturi

Criogenia poate să ofere un aspect natural și foarte sănătos imediat al tenului, să prevină apariția ridurilor, să combată apariția acneei și a roșeții tenului. Mai mult decât atât, poate îmbunățăți circulația la nivelul feței, ceea ce poate duce la un aspect sănătos al pielii. Dacă faceți acest rituat zilnic, dimineața și seara, veți avea parte de și mai multe beneficii, iar tenul vostru se va transforma aproape instantaneu.

Piele catifelată

Excesul de sebun poate duce la lărgirea porilor de pe față. Criogenia poate micșora porii care par foarte mari din cauza excesului de sebum. Această procedură face și pielea mai catifelată și te face să arăți fresh și sănătos.

Primer pentru machiaj

Varianta de criogenie a feței poate fi o excelentă bază de make up. Îți va minimaliza porii și tot ceea ce aplici pe ten va arăta de 10 ori mai bine, ca și produse de make up.

Îmbunătățește circulația

Criogenia tenului îmbunătățește circulația la niveul feței prin restrângerea vaselor de sânge și prin micșorarea cantității de sânge care ajunge la nivelul feței. Este o soluție eficientă pentru inflamații.

Reduce cearcănele

Un cub de gheață aplicat pe pungile de sub ochi reduce umflăturile și cearcănele, făcându-te să arăți perfect chiar de la prima oră a dimineții.

Remediu antirid

Un cub de gheață aplicat pe față poate reduce ridurile, mult mai bine decât o fac cremele scumpe. Mai mult decât atât, va preveni și formarea de noi riduri.

Controlează roșeața

Cubul de gheață aplicat pe față poate reduce umflăturile și roșeața, ceea ce îl face un remediu excelent pentru coșuri. Atunci când vezi că încep să îți apară coșuri, aplică gheață pe zona afectată, pentru a reduce inflamațiile. Menține cubul de gheață timp de câteva secunde sau chiar minute. Repetă procedura în fiecare noapte.

Instrucțiuni:

  1. Curăță fața foarte bine
  2. Învelește două cuburi de gheață într-o cârpă.
  3. Când gheața începe să se topească, aplic-o pe față, înfașurată în cârpa respectivă
  4. Menține cuburile timp de 1-2 minute pe față
  5. Mișcă cuburile circular, de-a lungul liniei obrazului și bărbiei, pe frunte și pe nas. Aimare grijă de zona care se află sub nas.
  6. Finalizează procedura, folosind un tratament antiacnee sau o cremă hidratantă.