Încearcă masca antirid care te revigorează complet

Home / Beauty Tips / Încearcă masca antirid care te revigorează complet
Încearcă masca antirid care te revigorează complet

Rețeta despre care vă spunem în continuare este una dintre cele mai eficiente atunci când vine vorba de rejuvenarea facială și este cât se poate de sigură și nedureroasă! Pe lângă asta, este complet naturală și are rezultate chiar de la prima utilizare. Aveți nevoie doar de câteva ingrediente și 20 de minute din timpul vostru. În plus, nu are efecte secundare asupra pielii, iar asta este minunat!

Acest lucru poate părea suprinzător, dar ingredientul-vedetă al acestei măști de față este…usturoiul. După cum probabil știți deja, proprietățile medicinale de usturoi sunt de necontestat. Acest lucru este valabil și pentru beneficiile sale cosmetice.

Remediul tibetan pe bază de usturoi care vindecă 50 de boli și te ajută să slăbești!

Usturoiul poate reduce în mod eficient tensiunea arterială și niveull ridicat de colesterol. În plus, este un antibiotic natural care previne răceala și virușii comuni.  El poate preveni chiar cancerul. În opinia multor practicieni de medicină naturală, usturoiul este unul dintre cele mai puternice remedii naturale de pe planetă.Usturoiul este de asemenea benefic pentru contracararea efectelor secundare ale îmbătrânirii. Această cremă pe bază de usturoi va restaura aspectul tineresc în mai puțin de 20 de minute.

REŢETĂ MASCĂ REJUVENARE FACIALĂ

Ingrediente:

  • argilă albă
  • Miere
  • un cățel de usturoi mic
  • apă rece

Indicații:

Curăță un cățel de usturoi, apoi pisează-l până faci o pastă. Se amestecă cu 1 linguriță miere și 1 lingură de argilă albă. Înainte de a aplica masca, asigurați-vă că vă protejați hainele, precum și părul. Aplicați masca după ce vă curățați fața.
Las-o să acționeze timp de aproximativ 20-30 de minute. De asemenea, puteți să-l lăsați peste noapte și să spălați masca dimineața următoare. Clătește cu apă rece. Aveți posibilitatea să utilizați această mască în fiecare zi.
Rezultatele pozitive vor fi văzute chiar și după prima aplicare, dar pentru cele mai bune rezultate, ar trebui să continuați să utilizați tratamentul timp de mai multe zile la rând. Rezultatele vor fi uimitoare, chiar de la prima utilizare.