Sucul care te întinerește! Bea acest elixir și vei arăta ca la 20 de ani!

Home / Beauty Tips / Sucul care te întinerește! Bea acest elixir și vei arăta ca la 20 de ani!
Sucul care te întinerește! Bea acest elixir și vei arăta ca la 20 de ani!

Fructele și legumele sunt surse excelente de vitamine, minerale și enzime și conțin atât de multe substanțe încât nu pot fi înlocuite de nicio pilulă. De asemenea, acest lucru este posibil pentru că fiecare plantă are propria ei metodă de eliberare a unor substanțe fitochimice particulare, care luptă împotriva cancerului. Este recomandat consumul a două pahare de suc proaspăt pentru menținerea sănătății, iar patru pahare de suc proaspăt pe zi accelerează recuperarea după boală. Sunt și sucuri proaspete care funcționează ca adevărate elixire ale tinereții, iar odată consumate, tenul vostru va arăta ca la 20 de ani. Iată care sunt sucurile care întineresc!

Citește și: 5 ingrediente pe care ar trebui să le ai mereu la îndemână dacă vrei un ten frumos!

Sucurile verzi curăță organismul de toxine și au efecte de întinerire. Acestea sunt bogate în clorofilă, ceea ce ajută la purificarea sângelui, la crearea globulelor roșii, la detoxifierea și însănătoșirea organismului. Ele ar trebui consumate cu moderație, cum este și cazul acestui cocktail de întinerire.

Pentru acesta, aveți nevoie de:

  • 4-5 morcovi
  • 3 fire de pătrunjel proaspăt
  • o mână de spanac
  • o mână de varză creață
  • o sfeclă, inclusiv frunzele
  • 1 cățel de usturoi decojit
  • un sfert de căpățână de varză

După spălarea legumelor, curățați morcovii și răzuiți-i, dacă nu sunt crescuți natural. Tăiați legumele cubulețe mici, pentru a încăpea în robot. Puneți totul în blender, amestecați și beți sucul imediat.

Puteți alterna ingredientele și puteți folosi, dacă vă face cu ochiul mai mult, lăstari de lucernă, iarbă de orz, păpădie verde, inclusiv grâu. sucul de germeni de grâu este important, mai ales în tratamentul cancerului și în terapia care implică radiații. Nu exagerați cu sucurile verzi. Mai mult de 200-300 ml pe zi nu aveți de ce să consumați.