Te plictisești acasă? Hai în Barbados! Una dintre cele mai exotice destinații de vacanță din lume! Iată ce poți să vezi

Home / Lifestyle / Te plictisești acasă? Hai în Barbados! Una dintre cele mai exotice destinații de vacanță din lume! Iată ce poți să vezi
Te plictisești acasă? Hai în Barbados! Una dintre cele mai exotice destinații de vacanță din lume! Iată ce poți să vezi

Destinațiile exotice sunt la mare căutare în sezonul rece, asta pentru că toată lumea vrea să scape de frigul și ploaia de acasă, pentru a experimente și un alt timp de vreme în mijlocul iernii sau al unei primăveri capricioase. Recomandarea noastră de astăzi este Barbados, locul care a ”dat-o” pe Rihanna. Aici poți găsși o sumedie de acțivități de făcut și locuri de văzut. Plajele sunt spectaculoase, iar viața de noapte absolut incendiară. Nici nu vei avea timp să te plicitisești odată ce ajungi aici. 

Situată în inima Caraibilor, Barbados pare a le avea pe toate: resorturi de lux, plaje cu nisip fin, o viață de noapte incendiară, multe vestigii intrate în patromoniu UNESCO, surf și o capitală, Bridgetown, care îți ia răsuflarea.  În principal, este o locație de vacanță pentru iubitorii de sporturi de apă și stat la soare. Dacă te-ai hotărât să mergi în Barbados, atunci trebuie să citești acest material, pentru a vedea ce poți să faci odată ajuns acolo.

Mai mult ca sigur, trebuie să vizitezi Plaja Accra, una din cele mai cunoscute și căutate porțiuni de plajă din Barbados. Plaja este una dintre cele mai mari din regiune, nisipul este fin, înconjurat de copaci tropicali. Aici se poate face surf, așa că dacă ești amator de sporturi de apă, acesta este locul în care trebuie să ajungi.

Mergi la restaurantul Harbour Lights Beach, unul dintre cele mai apreciate din zonă. Și asta pentru că aici, pe lângă sortimentele inedite de mâncare pe care le poți savura, poți vedea bonus, oameni care înghi săbii sau mănâncă foc. Lunea și miercurea, în cadrul restaurantului există un program special de divertisment pentru toți clienții care include și oferta de nerefuzat de mai sus, pe lângă trucuri de iluzionism și cum să înveți să dansezi limbo ca un profesionist.

După ce ai mâncat bine, poți vizita  Atlantis Submarines , unde poți să vezi cum este în interiorul unui submarin. Aici, ai posibilitatea să urci la bordul unui submarin, să vezi cum arată panoul de control și camerele adiacente, dar cel mai important, vei experimenta senzația inedită de a te scufunda în apă, să vezi fauna și flora marină îndeaproape. Cei de la Altlantic Submarines fac și scufundări cu submarinul, așa că nu trebuie să ratezi ocazia. Copiii vor fi probabil cel mai încântați. Submarinul se scufundă aproape 40 m sub apă, așa că țineți-vă respirația bine.

Dacă vrei să te relaxezi, poți vizita plantația Sunbury, construită în 1660 de Matthew Chapman. Aici, poți vedea păduri spectaculoase de mahon, grădini edenice , precum și un restaurant. Merită vizitat!

Mai mult, puteți vizita capitala Bridgetown și puteți face cumpărături acolo. Pe insulă, mai există și Grota lui Harrison, o peșteră absolut spectaculoasă, puteți merge în Safari, puteți face tururi cu elicopterul sau chiar o baie cu … broaștele testoase.

Pentru o vacanță în Barbados, trebuie să scoateți din buzunar peste 2.000 de euro, dar cu siguranță va merita investiția.