Te vei îndrăgosti instant de aceste remedii pentru corp și față! Pielea ta va străluci

Home / Beauty Tips / Te vei îndrăgosti instant de aceste remedii pentru corp și față! Pielea ta va străluci
Te vei îndrăgosti instant de aceste remedii pentru corp și față! Pielea ta va străluci

Ia o pauză de la viața agitată și programează-ți măcar o după-amiază în care să ai grijă de tine și doar de tine. Fără telefoane, fără mail-uri, fără întâlniri și rezolvat probleme. O după-amiază în care să fii doar tu cu tine și în care să te răsfeți așa cum meriți. Pentru asta, Elli.ro ți-a pregătit o serie de rețete de care te vei îndrăgosti instantaneu! Rețetele sunt pentru măști de față și de corp, dar și scruburi naturale, foarte eficiente. 

Citește și: Tu știi cu ce te dai pe față? Trebuie neapărat să-ți cumperi cosmetice bogate în ingredientele astea. Sunt un miral pentru piele!

Ai nevoie de puțin timp pentru tine și pentru frumusețea ta. Încearcă rețetele de mai jos, pentru a te putea bucura cu adevărat de efectele miraculoase ale plantelor.

Peel facial papaya

Ai nevoie de 3 linguri de papaya pisat, 3 linguri de ananas pisat, o lingură miere. Se amestecă toate ingredientele și aplică masca pe față și pe gât, prin mișcări circulare. Se lasă 10 minute să acționeze, iar apoi se clătește cu apă călduță. Este o variantă foarte bună de peel facial, care merită încercată măcar o dată pe săptămână.

Scrub de corp

Pentru acest scrub, ai nevoie de o ceașcă de boabe de cafea râșnite, jumătate de ceașcă de zahăr și o ceașcă de ulei de cocos. Se amestecă toate ingredientele. După ce te-ai spălat pe corp, aplică acest scrub natural pe pielea umedă, prin mișcări circulare. Acoperă-ți tot corpul în el și clătește cu apă călduță după vreo 10 minute de la aplicare. Fă acest tratament în baie pentru a nu murdări casa.

Balsam de păr

Dacă vrei un tratament intensiv pentru păr, atunci ai putea încerca această variantă de balsam intensiv de păr care are cele mai simple ingrediente, dar și cele mai wow efecte. Ai nevoie doar de jumătate de ceașcă de iaurt simplu și jumătate de ceașcă de miere. Se amestecă toate ingredientele și se aplică pe păr. Se lasă 20 de minute, iar apoi se clătește cu apă călduță, iar apoi cu apă rece. Dacă încerci aceste 3 variante de răsfăț natural, cu siguranță pielea ta îți va fi cât se poate de recunoscătoare. Vei avea o piele catifelată și un ten cât se poate de luminos!