Te vindecă de toate bolile. Iată ce nu trebuie să-ți lipsească din casă

Home / Health / Te vindecă de toate bolile. Iată ce nu trebuie să-ți lipsească din casă
Te vindecă de toate bolile. Iată ce nu trebuie să-ți lipsească din casă

Am tot vorbit despre remediile naturiste care pot remedia multe probleme de sănătate, fie că vorbim de ten, fie că vorbim de diferite afecțiuni. Cele mai căutate ingrediente din magazinele naturiste care n-ar trebui să vă lipsească din case sunt numerotate în lista de mai jos.

Citește și: Cum descoperi că ai intoleranță la anumite alimente?

Pentru că oferta din magazinele naturiste este foarte diversificată, ai nevoie de puțină organizare înainte de a ajunge acolo. Altfel, vei ajunge acasă cu lucruri de care nu ai neapărată nevoie. Fă o listă cu problemele sau afecțiunile pe care vrei să le rezolvi, înainte de toate, pentru a cere îndrumare de la vânzătorul de acolo. Și foarte important, asigură-te că cel care vinde știe ce vinde, pentru că astfel te poate ajuta. Dacă îți răspunde ”scrie pe prospect”, poți alege fără probleme un alt magazin naturist.

Secțiunea de uleiuri esențiale și ape florale

Ce ar fi un magazin naturist făăă această secțiune? Ai nevoie de uleiurile esențiale, mai ales pentru îngrijirea tenului și părului. La fel și de apele florale. Limitează-te la strictul necesar: ulei de magadamia, ulei de avocado, ulei de migdale dulci, ulei de gălbenele și mușetel și ulei de ricin. Orice alt fel de uleiuri exotice le poți lăsa pentru mai tîrziu. La fel se întâmplă și cu apele florale.

Secțiunea de produse cosmetice

Sugestia noastră ar fi să cauți producători autohtoni. Chiar dacă ambajalul  produsului nu pare atît de spectaculos, te asigurăm că ceea ce conține este de 10 ori mai eficient și mai bun decât o sticlă frumos decorată. Până la urmă, interesul este să îți facă bine, nu să arate bine, nu?

produse naturiste

Secțiunea săpunuri naturale

În general, cu cât mai urâțel este un săpun, cu atât este mai eficient și mai bun pentru piele. Nu căuta culori omogene și texturi fine la săpunurile naturale, pentru că nu vei găsi asta. Ele sunt în general puțin mai butucănoase și deloc atrăgătoarea ochiului, dar asta nu dovedește decât că au trecut doar prin etape naturale de procesare. Cu cât un săpun are o textură mai fină, cu atât mai procesat este și există riscul să găsești tot felul de chimicale în el.

Secțiunea ceaiuri

Cu lista pe care ai pregătit-o de acasă, întreabă-l pe farmacistul naturist ce ceaiuri îți pot fi de folos. Limitează-te la maxim două probleme pe care vrei să le rezolvi, altfel vei ajunge să plcei cu tot magazinul acasp, iar bugetul tău va avea de suferit.

Secțiunea produse alimentare

În general, într0un magazin naturist, găsești și produse naturale, neprocesate chimic, alternative bio ale celor din comerț. Poți găsi paste integrale, orez sălbatic și alge marine deshidratate care pot fi începutul unei alimentații sănătoase. Plus că au mult mai mulți nutrienți, nefiind procesate chimic. Fructele uscate și nucile sunt și ele o investiție bună, pentru un stil de viață mai sănătos.

Notă: *Conținutul site-ului bloguldefrumusețe.ro are caracter informativ, iar înainte a de începe orice fel de tratament naturist vă sugerăm să consultați un medic specialist și să vă faceți un test de alergie la tipurile produse/alimente pe care doriți să le încercați intern sau extern. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați, de asemenea, un medic înainte de a începe o cură sau un tratament naturist.

Comments are closed.