Tendințele pentru Primăvara anului 2017. Cele mai cool colecții de la New York Fashion Week

Home / Fashion / Tendințele pentru Primăvara anului 2017. Cele mai cool colecții de la New York Fashion Week
Tendințele pentru Primăvara anului 2017. Cele mai cool colecții de la New York Fashion Week

Anul 2017 se anunță unul îndrăzneț, cel puțin în lumea modei. În cadrul New York Fashion Week au fost prezentate cele mai cool ținute din colecția primăvară 2017. Multe peise de top revin în forță, iar stilul predominant este rock. Așa că fiți la modă și fiți pe fază care sunt cele mai tari ținute cu care vreți să defilați la party-uri.

Așadar, fetelor, îndrăzniți mai mult în 2017, pentru că designerii opteză pe vestimentații excentrice. Revin la modă curelele purtate la brâu, bustierele, pantalonii cu talie înaltă, culoriile gri, portocaliu, argintiu, roșu, albastru, galben, cuolrile metlizate. Se va purta mult alb-negru, iar la rochiișe de seară se va găsi multă simplitate, însă și vestimentații cu care sigur veți atrage atenția. Platformele, culoriile vii, dar și glaciare sunt deopotrivă cele care vor predomina. Dar mai bine vedeți cu ochii voștri cele mai tari ținute prezentate în cadrul show-ului.

Pe Harper Bazar găsiți The Best Looks From New York Fashion Week Spring 2017, mai exact toate colecțiile marilor designeri ai lumii prezentate la New York Fashion Week, pentru primăvara lui 2017.