Testul care nu minte niciodată! Cum poți să-ți dai seama ce tip bărbat ai lângă tine: psihopat, iubitor sau familist

Home / Lifestyle / Testul care nu minte niciodată! Cum poți să-ți dai seama ce tip bărbat ai lângă tine: psihopat, iubitor sau familist
Testul care nu minte niciodată! Cum poți să-ți dai seama ce tip bărbat ai lângă tine: psihopat, iubitor sau familist

Cu siguranță vrei să știi ce fel de bărbat este cel cu care tocmai te-ai întâlnit pentru prima dată sau ai o relație de ceva timp, însă nu ți-ai dat seama ce vrea de la tine sau viață. Noi avem un test care sigur nu va da greș și îți va demonstra pe loc ce tip de om este. Ai grijă să nu dai peste un … psihopat!

Dacă vrei să afli cum este persoana de lângă tine, de fapt, pune-i  o simplă întrebare: care este culoarea preferată? Acesta este testul suprem pentru a afla cum este un om cu adevărat. În funcție de răspunsul pe care ți-l dă, verifică materialul de mai jos, pentru a vedea cum sunt persoanele care au acea culoare preferată. Simplu, nu? Culorile descriu cel mai bine oamenii, potrivit specialiștilor. Așa că atunci când ai dubii legate de personalitatea partenerului sau a prietenilor tăi, află care este culoarea lor preferată și rezolvi mai multe întrebări dintr-un singur foc.

Citește și: Cum să îți îmbunătățești viața sexuală? 4 sfaturi utile care îți pot salva relația!

Portrait of two people holding rose and smiling. adult man giving red flower to blond woman outside
Nu știi niciodată ce fel de bărbat este cel pe care tocmai l-ai cunoscut. Timpul ne poate confirma acest lucru, însă și testul culorii

Albastru

Albastru este asociat cu armonia și sensibilitatea. Oamenii care preferă această culoare sunt ordonați și le place curățenia, atât în casă, cât și în propria lor viață.

Verde

Această culoare este asociată cu afecțiunea, loialitatea și franchețea. Oamenilor care le place această culoare pun foarte mare preț pe reputație, pe care o consideră o prioritate.

Roșu

Sunt foarte pasionali cei care aleg această culoare. Și pe lângă asta, au un libidou foarte ridicat. Bărbații, de exemplu, preferă femeile îmbrăcate în roșu, potrivit unui studiu făcut în 2008, și asta pentru că ei consideră că o femeie care poartă această culoare a atins maturitatea sexuală și își poate manifesta feminitatea fără restricții.

Portocaliu

O persoană căreia îi place portocaliu este foarte prietenoasă, sociabilă, spumoasă. Partea mai puțin bună este că potrivit studiilor, cei care aleg această culoare au șanse foarte mici de a se căsători, iar dacă o fac, căsătoriile vor fi de scurtă durată.

Citește și: Patru motive pentru care atragi mereu bărbații nepotriviți! Află cum poți schimba acest lucru

Gri

Dacă îți place gri-ul, atunci nu te întâlni cu o persoană care adoră portocaliul, este cea mai proastă alăturare de preferințe și personalități. Gri-ul este dedicat celor care au o teamă de angajamente, fiind o culoare lipsită de emoție, ambiguă și cât se poate de detașată și rece.

Roz

Amatorii de roz sunt persoane naive și inocente, cărora le place să își lase viața în mâinile celorlalți. Este o culoare preferată de femeile din clasa de mijloc.

Negru

Este o non-culoare, de fapt, dar denotă foarte mult realism și eleganță. Asta pe lângă faptul că mai dezvăluie un mic secret despre purtător, și anume că îi place să dețină controlul. Cei care poartă negru tind să fie pesimiști și cinici. Cu toate astea, negrul tinde să facă persoanele care îl poartă mult mai atractive în ochii celorlalți. În același timp, negru intimidează foarte mult.

Galben

Cei care se topesc după galben nu sunt persoane geloase, ci idealiste. Sunt mereu fericiți și pot fi o companie plăcută, dar și ao alegere bună pentru petrecerea timpului liber. Dacă ai nevoie de o infuzie de fericire, la o persoană care are galbenul ca și culoare preferată o poți găsi.

Citește și: Totul despre relații

 

Notă: *Conținutul site-ului bloguldefrumusețe.ro are caracter informativ, iar înainte a de începe orice fel de tratament naturist vă sugerăm să consultați un medic specialist și să vă faceți un test de alergie la tipurile produse/alimente pe care doriți să le încercați intern sau extern. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați, de asemenea, un medic înainte de a începe o cură sau un tratament naturist.