Ți-ai întâlnit jumătatea? 4 modalități prin care vei afla dacă ești cu persoana potrivită

Home / Health / Ți-ai întâlnit jumătatea? 4 modalități prin care vei afla dacă ești cu persoana potrivită
Ți-ai întâlnit jumătatea? 4 modalități prin care vei afla dacă ești cu persoana potrivită

Atunci când ai o relație, e imposibil să nu te întrebi dacă cel pe care-l ai alături este bărbatul potrivit pentru tine. Iată 4 întrebări care îți vor dezvălui dacă ți-ai întâlnit jumătatea.

Cât de fericită ești?

Chiar dacă pare o întrebare simplă, trebuie să iei în calcul toate aspectele acestui răspuns. Viața intimă, siguranța financiară, intimitatea emoțională, comunicarea sunt doar câteva dintre aspectele măsurabile ale unei relații.

Ai fost mai fericită cu altcineva?

Deși comparațiile cu relațiile precedente pot fi uneori toxice pentru cea actuală, trebuie să îți răspunzi sincer la această întrebare. Dacă ai experimentat în mod direct mai multă satisfacție în cuplu, cu un alt bărbat, este posibil ca cel de lângă tine să nu fie alesul inimii tale.

Îți imaginezi că ai putea fi mai fericită?

Nici o relație nu este perfectă, însă atunci când îți poți imagina cu ușurință că ai fi mai fericită singură sau alături de alt bărbat trebuie să îți pui întrebări legate de sentimentele tale față de cel de lângă tine. Pe de altă parte, micile ajustări ar putea să va salveze relația și să o transforme complet, așa că dacă tu consideri că nu l-ai schimba pe bărbatul de lângă tine cu un altul, încearcă să rezolvi problemele prin comunicare.

Analizează-te pe tine însăți

Există momente în care stresul copleșitor te poate face să devii morocănoasă și nemulțumită. La fel de posibil este și să nu știi exact ce îți dorești de la o relație, iar acest caz ar fi bine îți stabilești niște priorități analizezi ulterior partenerul corespunde standardelor pe care le- impus.