Ți s-au lăsat sânii? Remedii naturale pentru nuri fermi / FOTO

Home / Beauty Tips / Ți s-au lăsat sânii? Remedii naturale pentru nuri fermi / FOTO
Ți s-au lăsat sânii? Remedii naturale pentru nuri fermi / FOTO

Orice femeie își dorește să aibă sânii perfecți în timpul vieții sale, însă, din păcate, nu toate reprezentantele sexului frumos sunt norocoase la acest capitol. Sânii se lasă din cauza vârstei, alimentația nepotrivită, dar și din lipsa sportului. Cel mai decisiv factor este vârsta, iar împotriva trecerii anilor nu putem lupta, însă putem preveni acest proces de îmbătrânire a sânilor și lăsarea lor, plus menținerea unui tonus bun.

Citește și: Așa arată femeia cu corpul perfect potrivit științei / VIDEO

Sunt mai multe lucruri de care trebuie să ții cont dacă vrei să ai sânii fermi, precum masajul sânilor, exercițiile, masarea sânilor cu ulei, măști pentru sâni din diferite plante. Iată câteva remedii și sfaturi care te pot ajuta ca să ai sâni fermi.

Hidratează-te

Bea multe lichide, indiferent că e iarnă sau vară. Corpul uman are nevoie de apă. Nu slăbi și nu te îngrășa foarte mult. Dacă greutatea ta oscilează, pielea se lasă, iar sânii încep să aibă vergeturi care nu mai pot fi eliminate. Aspectul nu va fi unul plăcut. De asemenea, consumă produse naturale. O dietă bogată în fructe și legume îți poate ajuta sânii să rămână fermi

sani fermi
Pentru a avea sâni perfecți trebuie să ții cont de sfaturile elli.ro

Fă mult sport

Exercițiile te pot ajuta să ai sânii fermi și să rămâi în formă pentru toată viața. Exercițiile care întăresc mușchii de sub sâni ajută la fermitatea lor. Poți ridica zilni gantere, iar un exercițiu simplu este să stai pe spate și să ridici și să cobori brațele în timp ce în mâini ții greutăți de 2/5/8 kilograme.

Masează-ți sânii

Masajul sânilor este foarte buni pentru fermitatea pielii, dar și menținerea tonusului. Încearcă masajul cu cu aloe vera și ulei de rodie. Un alt masaj pe care îl poți încerca este cel cu ulei de cocos. Sunt binecunoscute beneficiile uleiului de cocos asupra pieli. Masează-ți sânii cu ulei extravirgin sau de cocos de trei ori pe săptămână și vei vedea diferențele.

Poți încerca, de asemenea, și măștile din vitamina E și ou. Tot ce ai nevoie este un ou, un iaurt și o tabletă de vitamina E. Amestecă cele trei ingrediente și formează o mască pe care o poți aplica pe sâni. Aceeași mască mască merge chiar și pentru față, așa că dacă îți rămâne poți folosi și pentru hidratarea tenului.

O altă metodă foarte bună pentru fermitatea sânilor este masajul cu cuburi de gheață. Ajută și la circulația sângelui.

Ce afectează sânii

Din cauza fumatului, sânii se pot lăsa, însă și sutienul nepotrivit. dacă porți mărimea nepotrivită la sutien este foarte probabil ca în timp sânii tăi să se lase.

Dacă informațiile oferite de elli.ro vă sunt folositoare, dați share articolului să-l citească și prietenii voștri de pe Facebook. Pe noi ne găseți pe rețeaua de socializare cu numele de elli.ro.