0

Tinerețe fără bătrânețe! Tratamentul revoluționar care elimină ridurile de pe mâini, ridurile de pe gât și ridurile de pe față / FOTO

Ridurile sunt o problemă estetică atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Din fericire, există tratamente revoluționare care elimină ridurile de mâini, gât și față după doar câteva ședințe. Cu trecerea anilor, ridurile își fac apariția, iar aspectul fizic se modifică. Pentru a avea parte de tinerețe fără bătrânețe, ori de bătrânețe cu tinerețe 😀 putem apela la inovațiile în medicina estetică și dermatologică, menite să ne facă să ne simțim bine în pielea noastră.

Tratamentul pentru eliminarea ridurilor de mâini, ridurilor de pe gât sau ridurilor de pe față se numește PRP, iar medicul Ina Șoșoacă explică pe larg ce semnifică acest tratament, cât este de benefic și ce plus aduce în timp pielii noastre.

Medicul estetician Ina Sosoaca
Medicul estetician Ina Sosoaca

Tratamentul care elimină ridurile de pe mâini, gât și față

” Rezultatele procedurii PRP sunt vizibile deja după primul tratament, însă pentru un efect mai spectaculos și de lungă durată, se recomanda 4-6 ședințe. Se poate efectua, de asemenea, o cura intensivă de 2-6 proceduri la interval de 10-14 zile, pentru paciente pana în 40-45 ani. În cazul pacientelor trecute de 45 ani, se recomandă 8-10 ședințe, la interval mai lung de timp intre ele – respectiv 30 zile, deoarece țesutul se regenerează mai lent o data cu vârsta.

Cura de proceduri PRP se reia de obicei, după 6-8 luni. Printre multiplele beneficii ale acestui tratament se numără : întinerirea naturala a pielii, îmbunătățirea texturii pielii, reducerea ridurilor fine din jurul ochilor și gurii, încetinirea procesului de îmbătrânire al pielii, hidratarea și luminozitatea tenului, diminuarea porilor dilatați, tonifierea vizibila a pielii etc.

Ca și particularitate, unul dintre efectele evidente ale PRP-ului este „tenul de portelan” – un ten neted, catifelat și cu o luminozitate aparte.

Rezultatele obține în urma procedurii pot fi menținute pana la 1-1,5 ani, în funcție de fiecare pacient. Utilizarea plasmei proprii pentru acest tratament, elimina din start posibilitatea apariției reacțiilor alergice și transmiterea infecțiilor. Perioada de refacere este scurtă, iar în urma tratamentului pot rămâne vânătăi mici în locul punctelor de injectare (dacă procedura a fost efectuata cu seringa) și înroșirea pielii maxim 36 ore (daca procedura este efectuata cu Dermapenul).

PRP-ul poate fi combinat cu alte proceduri estetice care potențează rezultatele: injectarea acidului hialuronic, a toxinei botulinice, peeling chimic, tratamente cu laser (fracțional, IPL), fire biodegradabile. Întotdeauna, tratamentele combinate îmbunătățesc efectul de întinerire.”, a menționat medicul dermatolog Ina Șoșoacă.

Ina Șoșoacă este medic specialist în dermatologie și medicină estetică, doctor în Științe Medicale și trainer internațional pentru metode și tratamente în medicina estetică. Medicul dermatolog poate fi găsit pe facebook cu numele Ina Șoșoacă.

S-ar putea să-ți placă și...