Top 3 bărbați de la Hollywood după care se topesc femeile

Home / Health / Top 3 bărbați de la Hollywood după care se topesc femeile
Top 3 bărbați de la Hollywood după care se topesc femeile

Suspini după ei ori de câte ori îi vezi în vreun film sau citești un material despre noutățile din viața lor. Le adori stilul, atât pe marile ecrane, cât și în afara lor și nutrești o gelozie inexplicabilă față de prezențele feminine din jurul lor. Ți-ai dori ca iubitul tău să arate ca ei sau măcar să se îmbrace așa. Care sunt primii 3 bărbați de la Hollywood care apar cel mai des în fanteziile femeilor și după care acestea pur și simplu se topesc?

Ryan Gosling

Ryan Gosling este actor, dar și cântăreț, un lucru mai puțin cunoscut de toată lumea. Actorul are o trupă de rock alternativ, care se numește ”Dead Man`s Bones”, lucru care îl face și mai sexy în ochii femeilor. Dar de ce se topesc femeile după el? În primul rând, are barbă și o pereche de ochi albaștri după care te topești. Dincolo de asta, stilul său vestimentar, în afara platourilor de filmare și a covoarelor roșii este unul cât se poate de hot. Nu pentru că ar avea ceva spectaculos, ci pentru că Ryan Gosling este cel care poartă stilul, în principal. Iar după ce l-ai văzut topless în ”Crazy, stupid, love” nu mai ai cum să îți revii niciodată din această fascinație pentru Ryan. Recent, el a devenit și regizor. Plus că are și un câine, cum să nu adori un bărbat care iubește animalele?

ryan-gosling

Ryan Reynolds

Tot Ryan, dar de data aceasta, Reynolds, ocupă un loc de frunte în clasamentul bărbaților după care se topesc femeile. Acest băiat deloc rău al Hollywood-ului este atât de apreciat datorită faptului că este un melanj interesant între băiatul rău și prototipul bărbatului lângă care vrei să îți petreci tot restul vieții, lucru pe care probabil și Blake Lively l-a apreciat la el. Are o sinceritate debortantă și este foarte amuzant, atunci când situația o cere. Iar stilul lui, deseori imortalizat ca punct de reper în revistele pentru bărbați.

ryan reynolds

Tom Hardy

Cunoscut pentru rolurile sale de dur și de băiat rău, calitățile lui Tom Hardy sunt ușor descifrate de doamnele care știu să citească printre rânduri: coajă tare, miez moale. Privirea pătrunzătoare și pătrățelele de pe abdomen sunt doar două dintre lucrurile care îl fac pe Tom Hardy să fie privit cu ochi buni de către femei. Mai mult, să îl transforme într-unul dintre cei mai sexy bărbați de la Hollywood. cel mai recent film al său, ”The Legend”, vine să confirme odată în plus și calitățile sale actoricești. Tom Hardy este unul dintre acei bărbați cărora le stă mai bine într-un tricou lălâi și o pereche de blugi decât într-un costum.

tom hardy