Top 4 cele mai bântuite locuri din lume! Nu ți-ai dori să mergi acolo niciodată!

Home / Lifestyle / Top 4 cele mai bântuite locuri din lume! Nu ți-ai dori să mergi acolo niciodată!
Top 4 cele mai bântuite locuri din lume! Nu ți-ai dori să mergi acolo niciodată!

Cu toate că unii dintre noi preferă locațiile de vacanță liniștite și pline de soare, unde poți face tot felul de activități relaxante, alții preferă adrenalina și aleg destinații de vacanță ciudate, cum ar fi locuri bântuite. Pentru cei din urmă, am făcut un top al celor mai bântuite locații de pe glob, poate le satisfacem curiozitatea în acest fel. Poveștile care stau în spatele acestor locuri sunt absolut înfricoșătoare!

Bhangarh Fort, India

Fortul Bhangarh este situat pe drumul către Jaipur, în regiunea Rajasthan, India. Poveștile care stau în spatele acestei locații nu sunt unele dintre cele mai plăcute. Legenda spune că toți locuitorii acestui fort au murit din cauze ciudate și neobișnuite, iar spiritele lor au rămas aici pentru a bântui fortăreața și pe cei care o vizitează. Odată ce ajungi aici, te trec fiori pe șira spinării. Se spune că imediat ce se construia un acoperiș, acesta colapsa imediat, fără motiv. Toți cei care ajung aici după apus nu se mai întorc niciodată! Este unul dintre cele mai bântuite locuri din India și din lume, așa că te sfătuim să stai departe de el, dacă vrei să te întorci nevătămat din vacanță.

india fort bantuit

Cimitirul Highgate, Anglia

Prin însăși natura lui, este înspăimântător. Un cimitir, exceptându-l pe cel de la Săpânța, nu este niciodată vesel. Cel din Anglia, cu atât mai puțin. Multă vreme, acesta a fost o destinație preferată pentru vânătorii de fantome, care găseau aici ceea ce căutau, de cele mai multe ori. Statui fără cap, alei nepavate și neluminate, mausouleri lăsate în paragină, cam asta poți găsi în Highgate. Trebuie să te țină inima pentru a veni noapte aici, când se spune că spiritele neliniștite ale celor îngropați aici ies să își facă de cap.

 

cimitir anglia bantuit

Tunelul țipetelor, Ontario

Această destinație este pentru cei care au foarte mult curaj. Tunelul este situat lângă o cale ferată care leagă cascada Niagara de Toronto și New York. Legenda spune că acum un secol, era o fermă în apropierea intrării din sud a acestui tunel. Într-o noapte, ferma a luat foc, și odată cu ea, a murit și o fată, arsă de vie, țipând pentru ajutor. Nimeni nu știe motivele pentru care ferma a luat foc, dar povestea spune că fata s-a dus în tunel pentru a cere ajutor. A fost prea târziu însă, pentru că a murit între pereții acestuia. Din acea zi, toți cei care intră în tunel și aprind un chibrit sau o brichetă, pot auzi țipetele fetei. Dacă aveți curaj, puteți verifica cât de adevărată este această poveste!

tunel bantuit

Monte Cristo, Australia

Monte Cristo este un conac din Australia, despre care localnicii nu au multe cuvinte bune de spus. Se pare că proprietara acestui coniac, doamna Crawley, s-ar fi închis în el după moartea soțului ei și nu ar mai fi ieșit niciodată timp de 23 de ani. Ea a murit în conac, iar spiritul ei este încă viu în casă. Toți vizitatorii care trec pe lângă conac aud plânsetele și suspinele unei femei, iar cei care aleg să îi calce pragul, se simt sufocați, de parcă cineva ar încerca să îi strângă de gât.

monte cristo bantuit