Top 4 mituri despre bărbați demontate tocmai de ei! Lucruri sensibile pe care nu le recunosc niciodată

Home / Health / Top 4 mituri despre bărbați demontate tocmai de ei! Lucruri sensibile pe care nu le recunosc niciodată
Top 4 mituri despre bărbați demontate tocmai de ei! Lucruri sensibile pe care nu le recunosc niciodată

Ca și în cazul femeilor, miturile despre bărbați nu sunt decât idei preconcepute, transmise din generație în generație, care au ajuns să ne ghideze atunci când vine vorba de a analiza un bărbat sau de a interacșiona pur și simplu cu el? Care sunt cele mai cunoscute mituri despre bărbați, demontate chiar de bărbați? Le găsiți în acest material!

Bărbații nu sunt sensibili

Se pare că bărbații sunt foarte deranjați de acest mit, pe care îl neagă cu desăvârșire. Ani de-a rândul, ei au fost acuzați de femei, într-o etichetare generală, că sunt incapabili de a avea sentimente și emoții. Sau că nu le pot exprima așa cum trebuie sau așa cum și-ar dori femeile, mai exact. Ei nu pot plânge la filme, nu pot plânge în momentele de fericire maximă și nu pot înțelege sensibilitatea femeilor prin simplul fapt că sunt ”tari ca piatra”.Dacă stăm să ne gândim însă la modul în care am crescut, lucrurile parcă devin clare și explicațiile încep să apară. Fetele, de mici, s-au jucat cu păpușile și au fost încurajate să își manifeste această latură. Pe de altă parte, băieții s-au jucat fie jocuri video, fie cu figurine de acțiune, ceea ce le-a dezvoltat mai mult această latură, mai degrabă decât sensibilitatea. Asta nu înseamnă că bărbații nu au emoții, ci doar că nu au învățat cum să le manifeste eficient, pentru că toată lumea le spunea de când erau mici că acesta e un semn de slăbiciune.Fiind provocați de femei, ei au învățat acum cum să facă acest lucru. Asta nu înseamnă însă că vor plânge la filmele romantice

Bărbații vor doar sex

Parțial adevărat, spun ei, dar nu în totalitate. Atunci când sunt atrași de o femeie, ei încep să fantasmeze la momentul în care o vor aduce în așternuturi, dar nu pentru că ar fi obsedați sexual, ci pentru că așa funcționează ei. Oricum, mingea este întotdeauna la femeie, așa că până nu dă ea unda verde, bărbații nu vor putea să facă nimic. La nivelul unei relații, s-a descoperit că femeile își doresc la fel de mult să facă sex ca și bărbații, dacă nu chiar mai mult, în unele cazuri.

Bărbații nu se întâlnescu cu femei care câștigă mai mult decât ei

Ei sunt de părere că acest mit a fost inventat de femeile carieriste, care nu știu sau nu au timp să se angajeze într-o relație. Sau care au fost refuzate de prea multe ori și au găsit această justificare pentru a-și hrăni ego-ul. Atâta vreme cât un bărbat găsește atrăgătoare o femeie, poate câștiga și de 100 de ori mai mult decât el, că lui nu îi va păsa decât de ea, nu de ceea ce face. În plus, o va susține și se va mândri cu ea peste tot, pentru că este a lui, iar el este cât se poate de mândru de asta.Acest mit provine din ideea preconcepută că bărbatul ar trebui să fie cel care susține casa, iar femeie ar trebui să stea acasă și să aibă grijă de copii. Bărbații moderni nu au nimic împotriva faptului că femeie câștigă mai mult decât ei.

Bărbații nu pot fi prieteni cu femeile

Aceasta este, din nou, o idee preconcepută, potrivit căreia prietenii dintre bărbați și femei nu există, asta pentru că întotdeauna va exista o chimie între cei doi sau unul vrea mai mult decât celălalt. Este cât se poate de eronat, iar în favoarea acestui argument vin cazurile de prietenii platonice între bărbați și femei, care rezistă de ani întregi și în care linia prieteniei nu a fost încălcată niciodată.