Top 4 motive pentru care să te duci în outlet-uri! Scapă de prejudecăți acum!

Home / Fashion / Top 4 motive pentru care să te duci în outlet-uri! Scapă de prejudecăți acum!
Top 4 motive pentru care să te duci în outlet-uri! Scapă de prejudecăți acum!

Outlet-urile sunt unele din cele mai ofertante tipuri de magazine pe care le poți găsi, unde șansa ca tu să iei haine de 100 de lei și să te mai îmbraci și din cap până în picioare sunt destul de mari. În plus, gândește-te că marile branduri au făcut o mișcare foarte inteligentă în ultima perioadă, mutându-și atenția către acest tip de magazine, pentru că au realizat că oamenii vor tot felul de dealuri bune. Iată de ce ar trebui să te duci în outlet-uri, motivele date de Elli.ro.

Înainte de a începe, să nu confundăm outlet-urile cu second hand-urile. Au și ele farmecul lor, dar nu despre asta vorbim acum. Este adevărat, sistemul de outlet este mult mai bine dezvoltat în afară, unde există și mall-uri de outlet-uri. La ei, ca și la noi, lumea este destul de reticentă când vine vorba de acest cuvânt, preferând să se ducă tot în magazinele de firmă, de unde să își ia haine de 10 ori mai scumpe.

Outlet-urile sunt diversificate

Oferta din outlet-uri merită luată în seamă, cu siguranță. Atât la pantofi, cât și la îmbrăcăminte. Ceea ce ne-a plăcut nouă când am fost în outlet-uri a fost faptul că 90% dintre haine au croi simplu, nu sunt încărcate și sunt din materiale ok. În plus, au un mic accent care îi va face pe toți să întrebe de unde ți-ai luat haina. La pantofi, în unele outlet-uri, poți avea surpriza să găsești lucruri de la marile branduri, din ultimele colecții(dacă îți vine să crezi!).

Hainele din outlet-uri nu sunt purtate

Chiar dacă arată puțin mai ponosit, hainele din putlet-urio nu sunt purtate. ele au aceeași proveniență ca și hainele din magazinele de firmă, adică tir-uri sau cargo-uri imense, în care sunt transportate dintr-o parte în alta. Arată mai ponosit pentru că atunci când ajung în magazinele tip outlet, hainele nu mai sunt spălate, îngrijite, samd, ci sunt lăsate așa, spre deosebire de cele din magazinele de firmă. Dar ele nu sunt purtate, asta este clar. Pe cele purtate le puteți găsi la second hand. Hainele din outlet sunt haine din colecțiile trecute ale brandurilor, care au fost vândute la kilogram.

Te îmbraci cu 100 lei

100 de lei este mult pentru un outlet. De acești bani, îți poți cumpăra o bluză (pe care în general o găsești la 20 de lei), o pereche de blugi (45-50 lei) și poate și un cardigan sau o pereche de teniși. În ce alt magazin, în afară de perioada de soldare, te-ai putea îmbrăca la acești bani? O să observi că etichetele sunt în general tăiate, dar dacă ai ochiul format, vei realiza instant care e de la care firmă. Te obișnuiești, până la urmă. Exceptând outleturile mari din București, mai există câteva magazine micuțe, de cartier, care funcționează tot ca outleturi. Poți găsi haine de la firmele din mall, la un sfert de preț, iar calitatea este aceeași.

Materialele sunt bune

Nu vă gândiți că dacă sunt outlet, hainele nu sunt de calitate. Pentru că sunt. Doar că uneori trebuie să ai foarte multă răbdare să scormonești printre mormanele de haine pentru a-ți găsi ceva care să îți placă. Dar calitativ vorbind, hainele sunt la fel ca și cele din mall. Și la un sfert de preț față de ele, ce zici de asta?

Ce ne-am luat noi, cele de la Elli.ro din outlet-uri și am fost foarte încântate? Jeans de la Tommy și Polo, pe care nu am dat nici măcar 100 lei. Rochii de vară din dantelă și.voal, la nici 50 de lei. De branduri, să nu mai vorbim. Sandale de la Nine West, cu o colecție în urmă, ceva mai scumpe, da, 100 lei. Ceea ce încercăm să spunem este următorul lucru. Gândiți-vă la buzunarul vostru, în primul rând, sunt tot haine de firmă, dar la un sfert de preț față de cel normal. Iar diferența de calitate nu există. De ce să plătiți chiria magazinului?