Top 5 cele mai interesante destinații exotice

Home / Lifestyle / Top 5 cele mai interesante destinații exotice
Top 5 cele mai interesante destinații exotice

Dacă vrei să îți faci vacanța într-o locație exotică, dar nu ești încă hotărât asupra locației, poți alege din propunerile noastre de mai jos. Toate sunt locații scăldate în soare, cu palmieri și nisip fin, dar și cu o serie de atracții turistice de nerefuzat, care îți vor transforma vacanța într-una cu adevărat de neuitat.

Insula Boracay

Insula se află la 200 mile sud față de capitala filipineză și reprezintă un punct maxim de interes pentru turiștii din întreaga lume. Boracay ocupă cu succes un loc de frunte în rândul celor mai frumoase insule din lume, și asta pentru că priveliștea care se desfășoară ân fața ochilor odată ce ajungi aici este una dintre cele mai spectaculoase. Dacă nu te-ai convins încă, trebuie să ajungi în Boracay pentru nisipul fin și apa cristalină, printre multe altele.

Insula Bali

Dacă vrei să descoperi un colt de rai veritabil, atunci trebuie să ajungi aici măcar o dată în viață. Te vei putea relaxa cum nu ai mai făcut-o niciodată și vei putea admira cele mai frumoase peisaje în timp ce faci asta: vegetație luxuriantă, palmieri, nisip fin sunt doar câteva dintre motivele pentru care trebuie să ajungi aici. Tot aici, dacă ești pasionat, poți face și o vizită templelor, care o să te farmece prin măreția lor.

Insula Maui, Hawaii

Hawaii este una dintre cele mai frumoase locații de vacanță. Aici, sporturile acvative sunt ca la ele acasă, iar priveliștea este absolut răpitoare. Dacă vrei o vacanță de neuitat, în niște locuri aproape edenice, cu vegetație luxuriantă și plaje cu nisip fin, atunci musai e de ajuns în Insula Maui, Hawaii, una dintre cele mai cunoscute insule ale arhipelagului.

Insulele WhitSunday

Insulele WhitSunday reprezintă una din cele mai populare destinații de vacantă. Situate în largul coastei australiene, insulele sunt perfecte ca și destinație de vacanță pentru cei care adoră sporturile acvatice. Cea mai albă plajă din lume se află aici, fiind și cea mai mare din arhipelagul cu același nume. Whitehaven Beach are nisipul atât de fin, încât acesta a fost folosit la realizarea faimosului telescop spațial Hubble. Insulele din arhipelagul Whitsunday atrag anual mii de turiști din întreaga lume, dornici să descopere adâncurile Mării de Corali.

Insulele Cook

Aflate în Oceanul Pacific, insulele Cook sunt cu adevărat spectaculoase. Ele sunt în număr de 15 și au fost formate în urma activității vulcanice din zonă. Sunt atât de frumoase, încât odată ajuns aici, nu vei mai dori să pleci. Insulele sunt împărțite, geografic, în două mari grupuri – cel nordic și cel sudic – oferind o suprafață totală de uscat de 241 de kilometri pătrați. Cook se află la o distanță de 3.400 km de Noua Zeelandă și are o populație totală de 19.000 de locuitori, majoritatea maori.