Top cele mai frumoase coafuri de nuntă / FOTO

Home / Beauty Tips / Hair / Top cele mai frumoase coafuri de nuntă / FOTO
Top cele mai frumoase coafuri de nuntă / FOTO

Coafurile de nuntă trebuie să fie speciale, în ton cu ținuta și evenimentul. Dacă petrecerea are loc într-un restaurant select și elegant, trebuie ca vestimentația să fie una pe măsură. O importanță mare este necesar să o dăm și coafurii. Pentru a avea o coafură de nuntă simplă, însă elegantă și care să vă scoată în evidență trăsăturile fine, iată câteva exemple mai jos.

REMEDIUL HOME-MADE PENTRU CREȘTEREA RAPIDĂ A PODOABEI CAPILARE: ÎNGROAȘĂ FIRUL DE PĂR ȘI ÎL REGENEREAZĂ PÂNĂ LA VÂRFURI

Urmărită pe Instagram de sute de mii de oameni, Tonya Pushkareva este un hairstylist din Rusia care vă poate inspira în ceea ce privește coafura pe care vreți să o alegeți. Pentru că pasiunea ei sunt coafurile de nuntă, Tonya postează pe rețeaua de socializare imagini cu diferite coafuri de nuntă.

Indiferent de lungimea sau culoarea părului, puteți alege o coafură elegantă, fină, care să exprime maimult decât dacă v-ați încărca pprul cu fixativ, sclipici sau cu bucle imense. Mai trebuie să țineți cont și de faptul că nu oricui i se potrivește orice frizură și coafură. În ton cu fizionomia feței, dar și ținuta se va alege și coafura.

Dacă ați optat pentru una dintre aceste coafuri așteptăm pozele voastre pentru a le comentăm împreună 🙂

Dacă informațiile oferite de elli.ro îți sunt folositoare, dă share articolului pe Facebook. Pe noi ne găsiți pe rețeaua de socializare cu numele de elli.ro.