Totul despre sarcină! Află cele mai ciudate lucruri pe care foarte puține femei le cunosc!

Home / Health / Totul despre sarcină! Află cele mai ciudate lucruri pe care foarte puține femei le cunosc!
Totul despre sarcină! Află cele mai ciudate lucruri pe care foarte puține femei le cunosc!

A fi însărcinată este unul din cele mai frumoase lucruri pe care le poate experimenta o femeie. Chiar și cu toate stările de vomă, amețeli, oboseală și irascibilitate. Tot cea mai frumoasă experiență rămâne. Însă ceea ce nu știați este că sarcina vine la pachet cu o serie de fapte ciudate, dovedite științific, pe care foarte puțini oameni le cunosc. Sunt atât de ciudate, încât nu o să vă vină să credeți că sunt reale. Aflați totul despre sarcină, în materie de informații ciudate, de la Elli.ro.  

Sunt foarte multe lucruri despre sarcină pe care nu le găsești în cărțile de specialitate. De exemplu, nimeni nu îți spune că în timpul sarcinii vei experimenta sughițuri foarte des, ceea ce devine deranjant la un moment dat. Sunt lucruri pe care le experimentezi singură și le afli pe propria piele. Nimeni nu cu cunoaște cu adevărat totul despre sarcină, dar experiența te învață de fiecare dată. Cum te învață și Elli.ro la ce lucruri ciudate să te aștepți atunci când ești însărcinată.

  • În a doua jumătate a sarcinii, copilul din burtică urinează 1 l pe zi. Unde se duce lichidul? Se pare că îl înghite, spun specialiștii.
  • Una din trei mame dau naștere copiilor prin cezariană, în fiecare an. Raportul este de trei ori mai mare decât în urmă cu 10 ani.
  • La băieți, sperma începe să se producă la puberbate. Și continuă să fie produsă până la 70 de ani. Femeile, în schimb, primesc 2 ovare și cu asta rămân toată viața.
  • Femeile însărcinate au un simț olfactiv mai dezvoltat. Ceea ce probabil nu știați este că motivul pentru care i se ascut simțurile este unul foarte logic: femeia să poată mirosi mai bine mâncarea care ar putea face rău copilului.
  • În timpul sarcinii, există șanse ca piciorul să crească cu un număr. Din fericire, nu crește și osul, este doar retenție de apă.
  • Aproape 90% dintre femeile însărcinate experimentează și schimbări în culoarea tenului, de la nuanțte mai închise la nuanțe mai deschise și invers. Cât se poate de devărat.
  • În fiecare an, din ce în ce mai mulți bebeluși se nasc cu o greutate peste cea medie. Recent, în Marea Britanie, o femeie a născut un copil care cântărea aproape 5 kilograme.
  • Există posibilitatea să fii însărcinată un an întreg. Cea mai lungă sarcină a avut 375 de zile.
  • Nivelul sângelui din corp crește atunci când ești însărcinată. Așa că așteaptă-te la sângerări nazale și ale gingiilor, din când în când.
  • Dacă ești supraponderală sau înaltă, există o șansă foarte mare să ai mai mult decât gemeni în burtică. E dovedit științific.