0

Adelina Pestrițu, într-un interviu despre viața de familie, carieră și frumusețe

Adelina Pestrițu a oferit în exclusivitate pentru elli.ro un interviu sincer în care a vorbit despre viața personală, dar și cea profesională. Dacă își dorește copii, dacă așteaptă inelul de logodnă, mai revine sau nu în televiziune, plus multe alte lucruri pe care nu le știați despre asta, însă în special despre cum reușește să arate. Așadar, totul despre viața Adelinei Pestrițu puteți citi în rândurile de mai jos. 

Elli.ro – Ade, știm că de curând te-ai implicat intens în proiectele online. Cine te-a îndrumat și cât de interesată ești de acest domeniu?

Adelina Pestrițiu Într-adevăr, în ultimii doi ani m-am ocupat de activitatea online. Împreună cu iubitul meu, Ștefan, mă ocup de tot ce presupune acest mediu. Este fascinant să vezi cum numărul de prieteni și vizitatori pe platformele de socializare pe care activezi crește de la o zi la alta.

Site-ul EDA Magazine este citit? Despre ce este vorba?

Sunt extrem de încântată de evoluția revistei online EDA Magazine, pe care am lansat-o în luna decembrie a anului 2015. Pe zi ce trece este tot mai urmărită și asta îmi dă putere atât mie, cât și echipei mele să lucrăm intens la dezvoltarea ei. Sunt încrezătoare și absolut convinsă că într-o zi o să fie pe primul loc în topul preferințelor celor care ne urmăresc.

Cum îți vin ideile materialelor?

Oamenii au nevoie de lucruri curate, decente și frumoase. Au nevoie să se încarce cu energie pozitivă, iar noi ne ghidăm după niște reguli de bun-simț și anume, orice material care intră pe site, nu are nici măcar o tentă negativă sau răutăcioasă. Ne dorim că persoanele publice despre care scriem să nu fie deranjate, ba dimpotrivă, să fie mulțumite cu acele câteva rânduri ce le sunt dedicate. 70% din articolele postate pe EDA Magazine conțin idei de înfrumusețare, mod de viață, astrograme, sfaturi psihologice oferite de doi specialiști în domeniu cu care eu colaborez, dar și păreri ale unuia dintre cei mai buni medici veterinari, despre îngrijirea animăluțelor de companie. Am ținut să gândesc acest site special pentru cerințele oamenilor. Este fix ce mi-aș dori eu să văd dacă dau un research pe internet. Ideile le conturez împreună cu echipa mea.

Când ți-ai dat seama că îți place să scrii?

Este un hobby de-al meu mai vechi. Îmi place când oamenii se regăsesc în rândurile pe care eu le așez pe foaie și revin cu scopul de a descoperi ce am mai scris nou. Pot spune că este un sentiment unic când observi că ai reușit să ajungi la inima unui om în acest mod.

Spuneai ceva despre o afacere cu haine. Mai exact ce o să fie? Pentru ce vârstă, modele?

Da. Abia aștept să-mi lansez colecția de tricouri. Eu voi lansa pentru fețe, iar Ștefan (Speak) pentru băieți. Admiratorii noștri sunt foarte interesați de hainele pe care le purtăm și ne-am hotărât să le dedicam o ediție limitată. Cu siguranță așa vom ajunge mai repede la inima lor. Sunt haine care pot fi purtate cu ușurință de orice doamnă/domnișoară care își dorește să fie cool și în trend. Săptămâna viitoare preconizam că vom fi gata cu totul.

Speak te sprijină în proiectele tale? E adevărat că este managerul tău?

:)) Manager? Nu… chiar m-ai făcut să zâmbesc, pentru că mă gândesc că dacă ar mai sta și de asta la cât de ocupat este cu concertele și studio-ul, nu știu cum ar putea face față. Eu am o echipă care se ocupă de mine, iar Ștefan, de asemenea, are managerul lui. Nu le amestecăm pentru că știm să facem diferența între viață profesională și cea sentimentală. Într-adevăr, ne sfătuim în absolut toate problemele pe care le avem și nu numai. Nu există să luăm hotărâri unul fără celălalt.

Scrii despre frumusețe, dar ritualul tău care este?

Ritualul meu arată cam așa: Hidratare maximă, gimnastică odată la 2 zile, alimentație sănătoasă, dulciuri raw (fără ele nu pot) odihnă suficientă, tratamentele de oxigenare a tenului și multe zâmbete. O viață sănătoasă, în principiu.

Ce trucuri pentru demachiere, păstrare ten curăț, creme folosești?

Chiar astăzi m-am confruntat cu o lecție ținută de doctorul Kasem, care mi-a explicat în detaliu care este cea mai fericită variantă pentru demachiere. Inclusiv mi-a recomandat produse din farmacie. Până astăzi foloseam lapte demachiant și cremă hidratanta, dar este indicat să ai lângă tine și un om de bază și specializat pe frumusețe.

Adelina Pestrițu este sfătuită în materie de frumusețe de medicul Kasem
Adelina Pestrițu este sfătuită în materie de frumusețe de medicul Kasem

Cum te menții într-o formă ? Câte ore de sport faci pe săptămană?

Fac sport o dată la 2 zile. Am un antrenor destul de dur care nu mă lasă să „dorm pe mine”. Îmi place să fac mișcare și să văd cum apăr rezultatele în urmă antrenamentelor la sală.

Ai ajuns la spital din cauza dietelor? 

Oho… da! M-am înfometat 5 zile în speranța că mai slăbesc 3 kg. Mi-am dat organismul peste cap și am ajuns pe patul de spital cu dureri de stomac. Am încercat toate dietele și tot cea impusă de mine a dat rezultate. Trebuie să-ți cunoști foarte bine organismul înainte să începi o dietă, să vezi exact la ce „răspunde”.

Ce ai făcut în ultima perioadă de ai slăbit atât de mult?

Multe tratamente de criogenare, Vela Shape2, crio-sauna, radiofrecvență, sală și n-am mai mâncat nimic după oră 18, decât ocazional (la evenimente). Am slăbit 9kg. Totul a pornit de la o răceală. Când am văzut că nu am poftă de mâncare și slăbesc, apoi  am accentuat puțin regimul de viață.

Adelina este înnebunită după sport
Adelina este înnebunită după sport

Ce măști pentru îngrijirea tenului folosești?

Îmi plac cele cu miere sau alge. Prefer să mi le fac la saloanele de înfrumusețare pentru că persoanele care lucrează în domeniu știu exact cum și ce mi se potrivește.

Ai vicii? Fumezi?

Nu am fumat niciodată, nu am băut alcool, singurul meu viciu îl reprezintă băutura de culoare închisă și acidulată.

Cum se desfășoară o zi din viața ta?

Fiecare zi este diferită. Uneori am filmări, shooting-uri, întâlniri pentru diferite colaborări, dar sunt și zile în care mă pot răsfața la maximum, respectiv la sală, saloanele de înfrumusețare, spa, plimbări prin parc cu cățeii și iubitul. Îmi place să-mi petrec timpul liber în compania celor dragi.

Cum s-a schimbat viața ta de când ești într-o relație cu Speak?

Viața mea s-a schimbat în bine de când l-am cunoscut și nu spun asta considerând că până atunci am avut o viață anostă, ci pentru faptul că totul a prins contur și mă simt extrem de împlinită. Cred că m-am schimbat de la modul de a gandi până la stilul vestimentar și îmi place la nebunie așa.

Te vezi cu iubitul tău pană la adânci bătrâneți?

DA. Sper să nu mă dezamăgească vreodată.

Te vezi mireasă? Care este rochia ideală?

Da, eșecul pe care l-am avut în dragoste nu m-a făcut să renunț la visul de a fi fericită și împlinită alături de bărbatul pe care îl iubesc. Rochia ideală este aceea care într-adevar te pune în valoare. Trebuie să-ți cunosti foarte bine proporțiile și să ții cont de fiecare detaliu.

Câți copii vrei să faci?

Ne dorim gemeni. Băiat și fată.:)

Aștepți momentul în care vei fi cerută de soție?

Mă simt ca și soția lui, cererea în sine o încadrez la formalități, dar este un moment în care probabil va face și acest pas. O să mă bucur pentru că ține de sufletul meu și de sentimentele pe care i le port.

Adelina Pestrițu are o relație de aproape doi ani cu Speak
Adelina Pestrițu are o relație de aproape doi ani cu Speak

Ce planuri de viitor ai?

Nu-mi fac planuri pentru că viața mă surprinde mereu plăcut. Nu vreau să schimb nimic, ci doar să mă pliez pe ceea ce-mi oferă ea. Am o viață așa cum mi-am dorit, mi-e frică să schimb direcția și energia pe care o eman în Univers:)

Ai renunțat de curând la televiziune. La ce proiecte să ne așteptăm?

Nu am renunțat la televiziune!!! Am văzut că unii colegi din presă mă numesc deja „fosta prezentatoare”, însă nu este cazul. Voi ramane în acest domeniu pentru că iubesc ceea ce fac. Lumina reflectoarelor mă face mai frumoasă decât cea de acasă.?

Ești în negocieri pentru o emisiune? Unde te vom vedea?

Discuții în vederea unui nou proiect am avut, dar nu voi dezvălui mai multe. Toate la timpul lor.

Care a fost cea mai emoționantă zi din viața ta?

Fiecare zi este importantă pentru mine, însă îmi amintesc că am avut mari emoții în momentul în care am creștinat-o pe Celia, căreia i-am dat și numele meu de botez, Ioana. Am simțit acea legatură spirituală. Acum a venit momentul să-l botez și pe frațiorul ei, care tocmai a venit pe lume. Îl voi boteza împreună cu Ștefan.

Când ai avut primul sărut?

Primul sărut cu Ștefan te referi?!? După ce am decis să formăm un cuplu. ?

Ai suferit din dragoste?

Ca orice om am avut și momente în care am suferit din dragoste. Eșecul m-a ajutat să apreciez ce am astăzi. Sunt fericită că am trecut și prin niște experiențe mai puțin fericite înainte să-l cunosc pe Ștefan. Fără ele n-aș fi știut să fac diferența.

Ai înșelat vreodată? Dar ai fost înșelată?

Nu sunt genul care să înșele. Aș simți că mă înșel pe mine. Nu-mi pot consuma energia pe niște lucruri care cu siguranță nu se vor termina bine. Prefer fidelitatea și de o parte și de alta. Astfel simți cu adevărat ce este dragostea. Am fost înșelată, dar asta face parte din trecut, iar eu nu trăiesc in trecut. Prezentul mă face să traiesc și viitorul să visez.
Ce nu se știe despre tine?
Nu se știe faptul că sunt o fire extrem de miloasă și mă impresionează orice bătrân sau copil neajutorat. Mă doare faptul că unii oameni nu au ce mânca și nici motive să zâmbească. Încerc pe cât posibil să-i ajut cu tot ce pot.

Un mesaj pentru cititoarele elli.ro?

Să fie fericite și zâmbitoare. Să-și traiască fiecare zi ca și cum ar fi ultima.

Preluarea materialului se poate efectua cu link direct către sursă!

 

S-ar putea să-ți placă și...