Transpiri mult și des? Iată remediile care te vor salva de fiecare dată! Sunt 100% naturale!

Home / Beauty Tips / Transpiri mult și des? Iată remediile care te vor salva de fiecare dată! Sunt 100% naturale!
Transpiri mult și des? Iată remediile care te vor salva de fiecare dată! Sunt 100% naturale!

Transpiri mult și des? Vara, trebuie să schimbi cămășile sau tricourile mai mult de două ori pe zi din cauza petelor neplăcute de transpirație?Există câteva remedii la care poți să apelezi și care nu te vor facă să cheltui foarte mult, pentru că sunt foarte ieftine. Ele funcționează de fiecare dată și cu siguranță vei rămâne încântată de rezultate! Uite ce remedii naturiste împotriva transpirației există! Știai de vreuna din ele?

Când transpirația lovește, este cazul să ripostezi și tu, dar cu remedii naturiste, care să țină secreția glandelor sudoripare sub control, mai ales dacă transpirația este excesivă și apare chiar și atunci când te miști 2 cm pe căldură. Nu apela la acele block-uri de transpirație, pentru că ele nu fac decât să mențină toxinele în corp. Alege variantele naturiste, care nu elimină transpirația definitiv, dar cu siguranță te vor face să transpiri mai puțin.

Probleme cu mirosul neplăcut al transpirației? Uite ce remedii trebuie să încerci pentru a scăpa de el

Uite ce să faci dacă transpiri în exces. Acestea sunt cele mai bune remedii pe care le poți încerca!

  • Consumă migdală dulce
  • Bea ceai de brusture, isop, menta, mușețel, tei. Prepară un ceai din salvie, crețișoară, coada calului, cât 20 g din fiecare. Se bea o ceașcă înainte de micul dejun și una seara, fortifică organismul și înlătură transpirația nocturnă.
  • Se tamponează locul transpirat cu oțet de mere amestecat cu apă în cantități egale. Mirosul urât va dispărea pentru că oțetul este alcalin și va neutraliza microbii și bacteriile care se dezvoltă la subraț.
  • Se fac frecții cu suc de lămâie pe zonele afectate de transpirație, un remediu foarte eficient, de altfel.
  • Tamponări cu bicarbonat de sodiu și argilă, precum și băi cu aceste ingrediente minune. Se pudrează picioarele cu pudră fină de argilă
  • În ciorapi, zona degetelor se pune câte o linguriță de acid boric, iar seara se spală picioarele și se schimbă ciorapii
  • Pentru transpirația la picioare, există o rețetă perfectă, care are ca și ingrediente? mentol, talc, carbonat de calciu, acid boric uro-tropină. Se pun șosete de bumbac care nu se scot 3 zile, apoi se clătesc picioarele. Inițial, se spală picioarele cu apă cu oțet.
  • Se mai pot face băi de aer cald, băi de abur, baie de lumină, apoi duș rece.
  • Băi cu decoct cu 3 lingurițe de coajă pisată de stejar la 200 ml de apă rece. Zilnic se face câte o astfel de baie. Băi cu frunze de nuc sunt ți ele eficiente. Pentru o cadă se va pune 1 kg de frunze de nuc verzi sau uscate și se vor fierbe 3 sferturi de oră.