Tratamente împotriva căderii părului fără chimicale / VIDEO

Home / Beauty Tips / Tratamente împotriva căderii părului fără chimicale / VIDEO
Tratamente împotriva căderii părului fără chimicale / VIDEO

Tratamente împotriva căderii părului fără chimicale nu se prea găsesc în comerț, însă le poți prepara chiar tu, chiar la tine acasă. Dacă ai probleme cu părul: este desihratat, despicat la vârfuri, și-a pierdut luciul și pică din cauza factorilor externi sau stresul, încearcă cinci tratamente naturiste pe care le poți realiza din ingrediente naturale, iar după o lună în care le-ai folosit vei vedea o schimbare.

Cele mai cunoscute blogerițe (@halbin, @bodmonzaid, @larackay, @farahdhukai, @sherrymaldonado) te învață cum să prepari tratamentele pentru căderea părului, cum să le aplici pe păr și cum să le prepari în așa fel încât tot mecanismul să nu ți se pară un chin. Sunt foarte simplu de urmat și le poți încerca pe rând. Vezi care tratament se potrivește mai bine tipului tău de păr. Toate cele cinci tratamente naturiste pe care trebuie să le urmați o lună trebuie lăsate să acționeze cel puțin 45 de minute pe păr.

CAUZELE ȘI MITURILE DESPRE CELULITĂ. CUM SE FORMEAZĂ COAJA DE PORTOCALĂ?

Divele de la Hollywood sunt înnebunite după noua coafură în trend

Aloe vera și ulei de măsline pentru strălucire

Pune într-un bol aloe vera și câtea linguri de ulei de măsline și omogenizează conținutul. Cantitatea o poți realiza în funcție de lungimea părului. După ce ai amestecat cele două ingrediente, apică rezultatul pe păr și pe creștetul capului, apoi lasă să acționeze 45 de minute. Pune aloe vera și ulei de măsline săptămânal pe păr și vei vedea cu podoaba capilară va arăta mult mai bine.

Lămâie pentru regenerarea părului

Lămâia este foarte benefică pentru firul de păr, dar și pentru organism. Dacă nu o bei, atunci tai-o în două și freacă scalpul cu ea. Este foarte bună împotriva mătreții, creșterii părului, regenerarea firului de păr și este sănătoasă, nu conține chimicale. Repetă timp de o lună și părul tău se va regenera mult mai repede

TRATAMENTUL JAPONEZ CARE FACE RIDURILE SĂ DISPARĂ. E BOGAT ÎN VITAMINE ȘI COSTĂ DOAR 3 LEI

Avocado, ulei de cocos și miere pentru firele despicate

Taie un avocado și pisează-l mărunt, apoi pune două lingurițe de ulei de cocos și două de miere într-un bol. Amestecă ingredientele, iar apoi pune-le pe firele de păr, dar și în creștetul capului. Lasa compoziția să acționeze, iar apoi te speli pe cap cu apă călduță. Săptămânal realizat, tratamenteul ajută la înlăturarea firelor despicate.

 

Ceapă și miere împotriva căderii părului

Dacă îți pică părul foarte mult din cauza vopselelor sau a stresului, ori a alimentației, trebuie să încerci o metodă inedită naturală. Rade o ceapă, apoi pune miere peste ea, iar apoi să-ți ungi părul și scalpul cu ingredientele. Părul te va deveni mai des și vei vedea diferența după o perioadă. Puteți folosi compoziția și pentru sprâncene, ajută la creșterea lor.

MICRONEEDLING: PROCEDURA DE REÎNTINERIRE A CELEBRITĂȚILOR DE LA HOLLYWOOD / VIDEO

Ouă, lămâie și iaurt pentru sănătatea părului

Dacă ai avut o zi încarcată, iar părul tău este îmbâcsit și simți că are nevoie de hidratare, o mască perfectă este cea din ou, lămâie și iaurt. Este revigorantă și te ajută să recapeți strălucirea părului, dar și îți va relaxa podoaba capitalară datorită acțiunii celor trei indrefiente.

CE COAFURI DE MIREASĂ SE POARTĂ ÎN 2017. CE RECOMANDĂ HAIRSTYLISTUL CRISTI PASCU