Tratamentul care șterge 10 ani de pe fața ta! Scapă de riduri în 30 de minute cu această intervenție

Home / Health / Tratamentul care șterge 10 ani de pe fața ta! Scapă de riduri în 30 de minute cu această intervenție
Tratamentul care șterge 10 ani de pe fața ta! Scapă de riduri în 30 de minute cu această intervenție

Ridurile sunt o problemă pentru orice femeie, fie că vorbim despre vârsta de 25 de ani sau 50 de ani. Indiferent anii pe care îi avem, ridurile sunt exact ce nu ne dorim să avem. În ultima vreme chiar și bărbații sunt preocupați de acest aspect. Din acest motiv, medicina a evoluat, iar în prezent există tratamente nechirurgicale pentru diminuarea ridurilor de pe față sau alte zone ale corpului.

Cauzele ridurilor sunt multiple, fie că vorbim de trecerea anilor, razele UV,  frigul, stresul, alimentația, consumul de alcool în exces sau de tutun, toate acestea duc la apariția ridurilor. Din fericire, există tratamente care ne pot ajuta să avem o față curată și lipsită de riduri, însă asta nu înseamnă că trebuie să continuăm cu stilul de viață dezordonat. Pe lângă alimentația sănătoasă, sportul și consumul de apă de până la doi litri pe zi, încercați soft-liftingul facial, care va șterge cu siguranță 10 ani de pe fața voastră. Medicul Ina Sosoaca explică ce înseamnă această intervenție și de ce este necesară, dar și cțnd este necesar să o facem.

Medicul estetician Ina Sosoaca
Medicul estetician Ina Sosoaca

SOFT-LIFTINGUL este procedura de rejuvenare, prin restructurarea volumului fetei, cu ajutorul introducerii substantelor de umplere in diferite zone ale fetei și la profunzimi diferite.  Specificul procedurii – tehnologie 3D – o metoda de introducere a fillerelor, nu numai la nivel intradermal, dar și in straturile mai profunde, in funcție de necesitățile estetice ale pacientului.  Prin folosirea unui dispozitiv special creat – canula – procedura devine mai puțin traumatizantă și mult mai eficienta decât injectarea simpla cu ac.

Procedura de SOFT-LIFTING permite corectarea deficientelor:
– corectarea formei conturului fetei
– îmbunătățirea reliefului pielii, restabilind totodata elasticitatea și tonusului pielii
– ridicarea treimei inferioare a fetei, îmbunătățirea zonei periorale și a marionetei
– corecția și accentuarea zonei pomeților
– ridicarea colțurilor gurii și refacerea volumului buzelor
– îmbunătățirea zonei periorbitale, si a cearcănelor
– corecția formei și a vârfului nasului
Rezultatul procedurii este vizibil 9-12 luni, iar in zonele mai statice ale fetei poate fi pana la 18 luni.
Procedura este minim invazivă, activitatea putând fi reluată imediat, are foarte putine contraindicații, nu creeaza dependenta și poate fi efectuată si repetata la orice vârsta.”
, a menționat medicul estetician pe pagina de Facebook.

Ina Sosoaca este medic specialist în dermatologie și medicină estetică, doctor în Științe Medicale și trainer internațional pentru metode și tratamente în medicina estetică. Medicul estetician poate fi găsit pe facebook cu numele Ina Sosoaca.
Doctorul estetician Ina Sosoaca colaborează cu Bella Medical Spa, unde vă puteți face programări pentru consultații.